Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

SunTrust glad for at have Magnussen tilbage

Grand Am
Daytona Proto 

13/07/07 

Jan Magnussen er tilbage hos SunTrust Racing i Grand-Am serien i USA, når 10. afdeling afvikles natten til lørdag, dansk tid, i Iowa. Jan Magnussen skal sammen med Max Angelelli køre deres Pontiac-Riley, i et forsøg på et bringe Max Angelelli tilbage i føringen i det hårde sportsvognsmesterskab.
 

Jan Magnussen har ikke kørt for SunTrust Racing siden maj måned, da han har været forhindret af sine øvrige forpligtelser for Corvette Racing og Team Den Blå Avis Fleggaard Racing. Men tilbage i Maj måned førte de to mesterskabet med 16 point, men sidenhen har Max mistet point og er nu toer i tabellen, 4 point efter førende Scott Pruett. SunTrust Racing Teamchef Wayne Taylor ligger heller ikke skjul på, at han har glædet sig til at få Jan Magnussen tilbage som makker til Max Angelelli.


Jan Magnussen er tilbage hos SunTrust Racing.
(Foto: Jan Kaiser)

”Det er godt at have Jan tilbage hos os” siger Wayne Taylor. ”Vi ville have elsket at have ham til alle løbene, men det vidste vi godt, at vi ikke kunne få. Jonathan (Cochet, som har kørt de seneste løb – red.) har gjort et godt stykke arbejde som stand-in. Men vi ser frem til at have Jan tilbage i bilen sammen med Max. Han er en racer og kører løb hver weekend et eller andet sted. Så vi har ingen bekymringer om, at han ikke har siddet i bilen siden maj måned”.

Jan Magnussen ser også frem til igen at være bag rattet af en Grand-Am bil. ”Grand-Am er fedt ræs. Masser af tætte dueller og nærkampe. Banen i Iowa er dog helt vild kort. Vi er kun omkring 42 sekunder om en baneomgang og banen er meget snæver, så det bliver rigtig, rigtig svært at overhale. I torsdagens træning manglede vi noget tid i bilen op til de hurtigste, så det bliver ikke et let løb, men missionen er klar. Det kunne jo være sjovt at komme tilbage i bilen og samtidig få Max tilbage i føring i mesterskabet”.

Løbet afvikles kl. 03.00-05.30 natten til lørdag, dansk tid.
Kvalifikationen afvikles 3 timer før løbsstart.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Max Angelelli
  • SunTrust Racing
  • Iowa Speedway
  •