Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard i hård kamp

Supercopa 
13/07/07 

- på Mugello
Næste runde af SEAT Cup køres i den kommende weekend fredag 13. juli til søndag den 15. juli på Mugello i Italien. Dermed skal den unge racer-kører Christoffer Nygaard for første gang prøve kræfter med konkurrenter under helt specielle forhold.
 

Det er nemlig første gang, at SEAT Cup køres på banen nær Firenze, så ingen af de 25 kørere har kørt løb på banen tidligere i de hurtige SEAT LEON Supercopa-biler.

- Det bliver virkeligt spændende at køre i Italien, som om noget er et land, hvor folk er passionerede omkring motorsporten, siger Christoffer Nygaard.

Han glæder sig til at måle styrke-forholdet på en bane, hvor alle kørerne har de samme grund-forudsætninger. Nemlig at ingen kender banen på forhånd.

Et af de områder, hvor Christoffer Nygaard har sat fokus til dette løb, er kvalifikationen og tidtagningen.

- Jeg skal arbejde med tidtagningen for at få en bedre startposition, siger Christoffer Nygaard.

Han har i tidligere SEAT Cup-løb vist gode evner til at køre sig frem i feltet i selve løbet.

- Jeg er stadig ny SEAT Cup og derfor inde i en opbygningsfase, siger Christoffer Nygaard.

Fredag er der træning, mens der lørdag først er kvalifikation og tidtagning, før første løb køres. Søndag køres andet løb.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Mugello
  • 15/07/07 - Mugello - Supercopa
  •