Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

KOMO 25 - Ib Kragh 23

Rally Sprint 
14/07/07 

Et 25 års jubilæum står for døren i dansk rallysport. D. 21/7 afvikler KOMO, rallysprint i den berygtede grusgrav, tidligere kendt som Gammelrand, nu; Nyrand. Én dansk rallykører har været med flere gange end nogen anden. Ib Kragh deltager for 23. gang, og det med ny co.-driver.
 

Det er endnu ikke lykkedes for Ib Kragh og Karsten Isaksen at få slicks dæk på den nye hurtige Renault Clio til et løb i Danmark. Derfor har holdet stadig ikke noget direkte sammenlignelige tider i forhold til den tidligere Megane. Derfor er håbet at det til racet i Kalundborg holder tørvejr.


(Foto: Post)

Ib har vundet det velkendte Rally Show de seneste 3 år i træk og gør det gerne igen i år, hvis han selv kunne bestemme. Det kan han nok ikke få lov til. Hovedparten af de ca. 60 deltagende teams har formentligt samme holdning, nemlig at de vil vinde. Af de mest farlige kan nævnes Lars Kragh og Preben Andersen, og så naturligvis Mats Anderson fra det svenske.

Da Ib hjalp TV2 ZULU med at omdanne en række kendisser til rene ”Djævleracere”, skabte det en række af forbindelser, som gerne ville mere af den hurtige sport. Det resulterer nu foreløbig i en ny co.-driver til NCC Rally Sprint. Den kønne og kendte danser, Soffie Dalsgaard fra TV2's succes serie ”Vild med Dans”, vil være at finde i højre side at Clio'en i et par heat, inden hun skal videre til bryllup.

Også til Rally Show i Fårvang arbejdes der p.t. på at få en kendis med.
Hvem det bliver….? Tja….

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Gammelrand
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: