Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

VW Funcup

Det handler om at køre flest runder

VW Funcup 
11/07/07 

- og ikke at rette buler
Team GRC Racing er lige kommer hjem fra 25 timers Funcup på Spa Francorchamps, hvor debuttanterne slog de erfarne, Jan Kalmar betegner weekenden således:
Det var en fantastisk tur, men heldet var ikke med os.
 

Henrik Bollerslev, Martin Kristensen, Jacob Thomsen og Jan Kalmar i #172 havde et svært løb med 2 store skader, samt et par mindre, derfor blev der brugt næsten 3 timer på at reparerer bilen under løbet.
Alt i mens Oskar Vestergård, Anders Vestergård, Kristian Kristiansen og Andreas i #170 bare åd den ene runde efter den anden.


#172 kørerne Jan Kalmar, Jacob Thomsen, Martin Kristensen og Henrik Bollerslev.
(Foto: Team GRC Racing)

Bil 172 startede som nummer 92 på gridden, men fik på kun 2 timer kørt sig op på en 48. plads, og det er ikke et let opgave når man har 160 identiske biler som alle sammen kun har et mål - det er at overhælde den bil foran!


(Foto: Team GRC Racing)

Færst gik det galt under en safetycar periode, pludselig var der fuld stop på banen og det kostede et baghjulsophæng. Teamet fik ordnet det igen, men vi var herefter nede på en 120. plads.
Vi fik igen kørt os godt op, men kl. 07:30 gik det galt igen. Et ikke alt for venligt ”prik” bag i kostede en tur i muren, og sÅ skulle svejseren frem - det to lang tid.

#170 kom i mål efter 25 timer på en flot 84. plads, stort set uden en skramme, mens #172 endte som nummer 96.

Nu ved vi at der uden problemer kan gå 3-4 biler igennem svinget for enden af langsiden på Spa Francorchamps - samtidig.


(Foto: Team GRC Racing)

Det har været en helt utrolig oplevelse, med tæt race og slipstreaming i 25 lange timer!

Team GRC Racing


Læs mere om:
  • Henrik Bollerslev
  • Jan Kalmar
  • GRC
  • Spa-Francorchamps
  •