Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Ny klasse tiltaler kendt kører

207 Spider Cup
DK 

10/07/07 

207 Spider CupInteressen for den ny 207 Spider Cup klasse er stor, så stor at den nu også begynder at tiltrække de etablerede navne, blandt dem er DTC køreren Jason Watt.
 

Jason Watt finder racersportsvognen meget spændende, og han kunne godt tænke sig at deltage i 207 Spider Cup mesterskabet i 2008.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ideen er ikke kun en flyvsk tanke hos Jason, for allerede ved Juni-løbet på Jyllands-Ringen var han i forhandling med Leif Grambo, der gerne ville have Jason i sin stald, og som også gerne ville stille en racer til rådighed for ombygning til håndbetjening.
Grambos planer stopper ikke her, for kunne bilen bygges så den både kunne køres håndbetjent og 'normalt', kunne der også blive tale om at indsætte bilen i nogle langdistanceløb, hvor Jason så skulle dele bilen med en eller flere andre kørere.

Leif Grambo oplyser i øvrigt at interessen for 207 Spider Cup klassen nu er så stor, at han forventer mellem 20 og 25 biler til start i 2008.


Hr. Nielsen

Læs alt om 207 Spider Cup her.
Læs mere om:
  • Jason Watt
  •