Den Blå Avis MC 600 Challenge

Team-Wannabe.dk på pallen også i denne weekend

MC600

10/07/07

Flemming Zweidorff fra Drastrup fik 2 gode 2 pladser i 5 og 6 afdeling af DM SuperStock 600 på Jyllandsringen
Team Wannabe, med Flemming Zweidorff, Henrik Pedersen, Simon Øland og Michael Sørensen har kørt 3DM i 2007på Jyllandsringen. En "ny" bane for de fleste af dagens Roadrace kørere siden det sidste DM i Roadrace blev kørt her i 1996. Og det har ikke været noget træninger på banen inden weekndens løb.

SuperStock 600

Lørdag 07/07-07
Flemming kørte en kvalifikationstid på 1.19.5. hvilket gav ham en sikker 3 placering i startopstillingen til løbet både lørdag og søndag. Martin Iver Pedersen og Thomas Hansson lå hhv 1 og 2 placering. Starten i 5 afdeling den 7 Juli gik godt hvor Flemming holdt 3 pladsen. Men så var det at den meget spændende kamp startdede om top-pladserne.

John Høj, der startede som nr 5, tog sammen med Flemming og Thomas teten og lavede en god luge ned til de andre kørere. Men intet var sikkert inden målstregen, for de tre byttede placeringer uafbrudt. Helt til sidste sving, hvor John Høj smuttede forbi Flemming og kom først over stregen. Flemming 2 sekunder efter og Thomas ind som nummer tre med Benny Haslev der truede med at nappe tredje plads med kun 2tiende dele efter. Fedt.

Superstock podiet.
(Foto: Team-wannabe.dk)

Søndag 08/07-07:
Starten gik igen super godt, hvor han kom med i tet-gruppen, hvor Martin Iver dog begyndte at trække jævnt fra. Martin Iver holdt placeringen lige til mål, men Flemming og John Høj havde en indbyrdes herre-fight om 2 og 3 placering samtidig som de formåede at trække fra Thomas Hansson. Denne gang var det Flemming der kom først over stregen af de to. Kun 2 tiende dele foran John. Superstock 600 løbende var af de mest spændende løb denne weekend. Weekendens kørsel holdt til at beholde 2 pladsen samlet for Flemming.