Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Steffen Møller samlet nr. 4

Formel Renault 
08/07/07 

Formel RenaultSteffen Møller der deltager i det nordeuropæiske mesterskab i Formel Renault for Team Aarhus Racing, var lørdag eftermiddag i kamp på den tyske motorbane Oschersleben.
 

Tidtagningen blev en lidt skuffende oplevelse for Steffen Møller, der placerede sig som nr. 10 til lørdagens løb, idet det vidste sig at differentialet var defekt. Fra en start position som nr. 10, kæmpede Steffen Møller sig op på en 8. Plads i det 30 mand store internationale felt, hvor kørere fra 9 forskellige nationer deltager. Det vidste sig, at placeringen var fuldt tilstrækkelig, til at Steffen Møller fra en samlet syvende plads, rykkede op som nr. 4, idet han sluttede foran de nærmeste konkurrenter i den samlede stilling.


(Foto: TAR)

Til søndagens løb starter Steffen Møller som nr. 9, men har endnu 2 nye dæk til gode, som skal sikre end endnu bedre placering, og vigtige point i mesterskabet, som pt. ligger utrolig tæt! Der er således kun 1 point ned til nr. 5.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Oschersleben
  • 08/07/07 - Oschersleben - Formula Renault 2.0 NEC
  •