Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Ja, sådan kan det også gå

Advan Cup 
05/07/07 
Yokohama

"Man kan roligt sige at det ikke var min weekend til Padborg Open" - kommer det fra Thue Kristenden.
I tidtagningen kunne det kun blive til en samlet 8. plads i det store 31 bilers felt i Advan Cuppen, og dermed også en startplacering på 4 række til det 1. heat, søndag formiddag.
 

Søndagens 1. heat var en meget våd fornøjelse for alle deltagerne, og det resulterede også i et uheld, som sendte safetycaren på banen, og imens safetycaren var på banen, kunne Thue Kristensen konstatere et motorproblem, Thue Kristensen måtte køre i pit, samtidig med at safetycaren slap feltet frit igen.

Det skulle vise sig at der var kommet vand i tændingssystemet på den lille Peugeot 106, men det problem var hurtigt ordnet, og Thue Kristensen var klar til dagens 2. heat.


Thue Kristensen på vej op igennem feltet i Advan Cuppen.
(Foto: e-image)

Dagens 2. heat kunne det kun gå fremad for Thue Kristensen, med en startplacering fra bagerste række, var der kun en vej frem, Thue Kristensen kom da også hurtigt op igennem feltet, måske også lidt for hurtigt, i hvert fald blev der lidt for meget tæt kørsel, og Thue Kristensen måtte også indkassere en strafbane, og kunne derefter kun køre sig ind på en samlet 21.plads.


Sådan så Thue Kristensens Peugeot 106 ud, efter lidt for meget nærkontakt.
(Foto: e-image)

Så Padborg Open, blev ikke den succes som Thue Kristensen havde håbet på og ingen point, godt nok er Thue Kristensen stadig samlet 2'er i mesterskabet, men den førende Kim Lund har nu forøget sit forspring, og Thue Kristensen forspring til den næste konkurrenter er nu formindsket.

Nu håber vi på lidt mere held til næste afdeling, August-løbet køres den 19. august ligeledes på Padborg Park.

God Sommer

Thue K


Læs mere om:
 • Thue Kristensen
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions