Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Turen går til tyskland og Ungarn

Formel Renault 
05/07/07 

Formel RenaultTeam Aarhus Racings formel Renault kører Steffen Møller drager torsdag d. 5 juli til tyskland, hvor han på skal deltage i 3. og 4. afdeling af North european Cup! Steffen Møller besidder i øjeblikket 7. pladsen i det hårde internationale mesterskab. Kørere fra hele verden deltager, og konkurrencen er helt i top!
 

Steffen Møller blandede sig helt i toppen, da formel Renault feltet sidst besøgte Zandvoort, hvor han kørte en flot 4. plads hjem i andet heat. Denne gang går Steffen og Team Formula Sport efter pokalerne!

"Min målsætning er er komme på skamlen, men jeg ved det bliver hårdt, da flere teams har hjemmebane, og har testet mange kilometer på banen i år. Dog er jeg overbevidst om, at jeg med min erfaring, kan gøre en rigtig god figur i det tyske!" Udtaler en optimistisk Steffen Møller.


Steffen Møller klar til at forlade pitten efter dækskifte!
(Foto: TAR)

Efter løbet på Oschersleben drager Steffen Møller med manager Niels Brøchner og teamets BMW-kører Nicolaj Stampe til Ungarn, hvor der er arrangeret test på den 4183 meter lange formel 1 bane!

For Nicolaj Stampe's vedkommende, skal han teste bilen, som Steffen Møller til dagligt kører race i, en Formel Renault 2,0.

For Steffen Møller gælder det en lidt ældre udgave af Formula Renault 3,5, som han sidste år testede i Sydfrankrig på formel 1 testbanen Paul Ricard. En formel bil med over 400 heste!

"Jeg glæder mig meget til at prøve en formelbil med noget mere power, samt aerodynamisk greb igen, det passer godt til min kørestil, og er optimale forberedelser til 2008 sæsonen!" Udtaler Steffen Møller.

Mere info følger, når dagene i Tyskland og Ungarn er overstået!


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Oschersleben
  • 08/07/07 - Oschersleben - Formula Renault 2.0 NEC
  •