Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Allan Simonsen nærmest vader i succes

Le Mans
Series 

04/07/07 

- igen en sejr
Allan Simonsen kører fra den ene succes til den anden i øjeblikket. I weekenden blev det til en sejr i GT2 klassen på Nürburgring i Le Mans Series.
 

For ikke mange weekender siden var Allan Simonsen på podiet på Le Mans sammen med Lars Erik "Hjulspind" Nielsen og Pierre Ehret. Her i weekenden blev det igen til en podieplacering, idet Allan Simonsen sammen med sin medkører, Robert Bell, kørte sejren hjem i GT2 klassen – i øvrigt foran sine teamkammerater fra Le Mans, som sluttede på tredjepladsen i klassen.

Allan Simonsen startede i bilen fra pole og kørte den første time, hvorefter han overlod bilen til sin medkører.På daværende tidspunkt havde teamet en føring på godt 30 sekunder ned til nr. 2 i klassen. Dette forspring blev stille og roligt udbygget gennem resten af løbet, så Allan Simonsen og Rob Bell var i mål 90 sekunder foran nr. 2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Team Virgo Motorsport har et meget tæt samarbejde med Dunlop. Det har været nødvendigt da man i starten af sæsonen led under tab af for megen tid i takt med at dækkene blev slidt. Det tætte samarbejde har nu udmøntet sig i at tidstabet på et sæt dæk er blevet væsentligt reduceret, og dermed kan Allan Simonsen og Rob Bell køre væsentligt mere konstante tider uden at tabe tid til konkurrenterne. Efterhånden er det ved at være snarere tværtimod.

Det blev dog ikke verdens letteste løb for Allan Simonsen. Undervejs i løbet røg slangen af til hans drikkeflaske, så han ikke fik væske i den sidste del af sit stint. Men han klarede skærene og glæder sig allerede til næste afdeling som køres på Spa-Franchorchamp i Belgien den 19. august.

Dons

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Robert Bell
  • Virgo Motorsport
  • Nürburgring
  • 01/07/07 - Nürburgring - Le Mans Series
  •