Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Magny-Cours – race 2

Grand Prix 2 
04/07/07 

- Bakkerud nr. 12
Søndag var Ernesto Viso tilbage på Magny-Cours, men det var kun for at være med til sejrsfesten for hans holdkammerat i Racing Engineering teamet, Javier Villa.
 

Søndagens sprintrace i GP2 klassen blev en noget mere fredsommelig affære end lørdagens højdramatiske hovedløb. Dog var der mange tætte dueller, så tætte en kører som Bruno Senna i hvert fald 3 gange kolliderede med konkurrenter. Den ene gang kostede det sjettepladsen som er den sidste pointgivende placering i sprintløbet.

Egentligt var det slet ikke Javier Villa der skulle vinde. Det var Nicolas Lapierre fra DAMS teamet der lå forrest – lige indtil han lavede en bremsefejl i Adelaide hårnålen kun 4 omgange før mål. Han blokkerede hjulene og spandt af banen. Dermed var sejren i hus for det ulykkesramte Racing Engineering team. På andenpladsen kom Luca Fillippi efterfulgt af Giorgio Pantano.

For Christian Bakkerud blev det faktisk et helt godt løb. Han startede som nr. 20 efter at have været udgået af lørdagens hovedløb. Men stille og roligt kørte han sig op gennem feltet og sluttede løbet på en tolvteplads. Og så er det man kunne tænke sig at kunne han have fuldført løbet lørdag på en rimelig placering, kunne han med lidt held have været med i kampen om pointene. Lad os håbe at med det større og større kendskab til bilen, at han kan komme i pointene og helst snart.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Javier Villa
  • David Price Racing
  • Racing Engineering
  • Magny-Cours
  • 01/07/07 - Magny-Cours - Grand Prix 2
  •      ASETEK SIMSPORTS