Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Djævletider gav Benny sejren

Rally Sprint 
03/07/07 

Benny Pedersen og Martin Jensen i deres Peugeot 106 ’Black’ var at finde på startlisten da 2. afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest blev afholdt i fantastisk solskins vejr og på en perle af en bane –Nysum banen, som jo i tørvejr er en lækker sprintbane.
 

Efter fire kørte heat kunne Benny atter strække sine lange arme i vejret efter endnu en Generalklassesejr, men dog efter hård kamp fra Martin Kristiansen i den grønne Corolla og Henrik Iversen i den sorte Kadett.

I de to første heat var det Martin i Corolla’en som havde dirigentstokken, men kun med et sekund ned til Benny i 106’eren. Så skulle banen vendes, og Benny vidste nu at 3. heat blev meget afgørende, så der var ro og fuld fokus på opgaven da Benny angreb dette heat. Her blev der kørt på, til og lidt over grænsen, og tiden var bare hurtig. Martin Kristiansen kørte i dette heat alt hvad han og Corolla’en havde lært, men desværre for ham og løbet måtte han udgå efter et møde med autoværnet. Men Benny’s kommentar efter dette heat var heller ikke til at tage fejl af, for med stor grin sagde han ’Det passede bare – det skider jeg på’ herom var der ingen tvivl, for her havde Benny og 106’eren kørt et optimalt heat.

Inden sidste heat var afstanden til Iversen 5 sekunder, og ved mål var den afstand øget til en samlet sejr med 9 sekunder, så med nu 2 Generalklassesejre i de første 2 afdelinger af Yokohama Mesterskabet Vest, så ligger Benny og Martin lunt i svinget. Men i motorsport kan alt ske, så næste motorløb er et helt nyt kapitel, og så må teamet op på hesten igen.

Post/I>


Læs mere om:
  • Nysum
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: