Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing fik en klasse sejr med hjem

Rally Sprint 
03/07/07 

- fra Suzuki Rally Sprint i Sorø
Escobar racing kørte sig i lørdagens Suzuki Rally Sprint i Sorø, en flot klasse sejr hjem ved deres junior kører: Martin Pedersen og Teddy Grasson.
 

Escobar racing havde efter en hektisk uge, hvor alle i teamet gik med spænding og ventet på stumper fra England, til deres Opel Corsa super 1600, belønning for deres indsats, kom da begge biler nået at blive færdige, og klar til start i et meget flot og vel afviklet rally sprint i Sorø.

Udover sejren i klassen til Pedersen/Grasson kørte makkerparret Lars Kragh/Jess Larsen sig til en flot 4. plads i det generelle klassement.

Vejret fik en stor rolle, da regnbygerne kom og forsvandt i et væk, det fik alle teams til at løbe rundt og kigge op mod himmelen, for at finde ud af hvad dæk type man skulle vælge.

Martin Pedersen og Teddy Grasson kørte deres Peugeot 106 Kit Car til en flot klasse sejr, i et løb hvor dæk valg fik en meget stor betydning.
Efter de første 3 heat førte Pedersen/Grasson kun med 3 hundrede dele af et sekund ned deres største konkurrent:
Kasper Rasmussen, som igen kørte et flot løb, men i 4. heat satte Pedersen/Grasson trumf på, og kørte hele 5 sekunder fra Rasmussen, og sikrede sig dermed sejren i klassen, som er deres første sejr.

1. kører Martin Pedersen:
Vi havde en rigtig god dag, og vi er meget glade for vores sejr her i Sorø. Det har været vanskelige forhold hele dagen p.g.a. regnen der kom og gik, Vi valgte de rigtige Yokohama dæk i heat 1 samt 4, og det gjorde udslaget, når det var tørvejr kørte vores bil helt fantastisk.
Vi skylder hele teamet en stor tak for deres indsats i dag, men specielt Anette Hallev fra Hallev.com som virkelig har gjort en forskel for os.


Martin Pedersen.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Lars Kragh og Jess Larsen kæmpede også med det omskiftelige vejr hele dagen, men fik bedre og bedre rytme i bilen, som dagen skred frem, specielt 3 heat, hvor Kragh/Larsen satsede på en speciel dæk type gjorde forskellen.

1 kører og team ejer Lars Kragh:
Vi holder utrolig meget af at køre disse rally sprint.
I dag fik vi tingene til at fungere, selvom det ikke var nemt m.h.t. vejret, men vi bliver mere og mere fortrolige med bilen, og kan derfor bruge den bedre og bedre.
Det var en utrolig flot indsats fra vores mekanikere og service folk, der gjorde at vi fik de rigtige dæk på i 3 heat, og kunne derfor køre ud, og køre en rigtig god tid, på trods af det begyndte at regne.


Lars Kragh.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Escobar racing skulle også opleve at blive kåret af løbs arrangørerne med en til dagen speciel præmie for deres flotte team, og gode service, hvor alle i service området altid er velkomne til, at få tiderne på de forskellige heat, samtidighed med en kop kaffe .

Team Chef Peter Ackermann:
Det har været en rigtig god dag for os, vi er utrolig stolte af vores unge kører Martin Pedersen og Teddy Grasson, der i dag viste et kæmpe format, og satte trumf på da det gjaldt.

Kragh/Larsen levede også helt op til mine forventningerne, og det var dejligt at kunne være med til at slutte et løb, især med for os et så fint et resultat som en 4. plads er ud af de 79 startende i løbet.
Det varmede virkelig med den anerkendelse fra løbs arrangørerne, og vi er da beæret over at man har valgt os, når man ser på alle de flotte teams der har været her i dag.

Vi fører nu Yokohama mesterskabet øst i begge vores klasser, det er vi meget tilfredse med, og vi vil som altid gøre alt, for at beholde disse første pladser.

Vi vil ønske Martin Johansen og hans stærke team tillykke med en flot sejr.

Vi ser nu frem til d.21juli, hvor der er et rallysprint mere i NCC grus grav Gl. Rand, hvor der igen vil være rigtig mange hurtige biler til start.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: