Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Johan Jokinen til sit første løb

Formel Renault 
02/07/07 

Formel Renault- i Formel Renault 2.0 NEC serien
Johan Jokinen kører i år DM i Formel Ford og et begrænset program i Northern European Cup (NEC) i Formel Renault 2.0, begge to som forberedelse til en fuld sæson i Euroserien i FR 2.0 i 2008.
 

Johan Jokinen kørte sin første test i FR 2.0 i april 2006 for KEO Racing, og skal nu køre sit første løb i den kommende weekend i Oschersleben i Tyskland.


Johan i FR 2.0 under træning i Anderstorp.
(Foto: Tommy Galskjær)

NEC-løbet i Oschersleben bliver en hård prøvelse for det kun 17-årige stortalent, som kun har en brøkdel af træningskilometre bag sig i forhold til sine ældre og langt mere erfarne konkurrenter. Feltet i Oschersleben består af 32 kørere og hele eliten i klassen i Europa er med i løbet. Trods de hårde betingelser glæder Johan sig meget til løbet, hvor hovedmålet er at skaffe erfaring og naturligvis gøre en så god figur som muligt. Løbet er den første ud af 4 løbsweekender med i alt 8 løb, som Johan skal gennemføre i år i Formel Renault 2.0.

JJRacin


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • KEO Racing
  • Oschersleben
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her