Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans minder 2007 - Nat

Le Mans 
01/07/07 

Le MansNatten på Le Mans er noget ganske specielt, og noget man ikke skal snyde sig selv for når/hvis du tager til Le Mans. På TV er det næsten kedeligt at se racet om natten, men at være derude i mørket er bare specielt og man oplever bilerne på en hel anden måde end i dagslyset.
 


Dunlop by night.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ofte køre bilerne stærkere på Le Mans om natten end de gør om dagen, og det er selvfølgeligt sjovt i sig selv, men om natten kan du se rødglødende bremser, ild ud af udstødningen og så videre.


Det er en fantastisk oplevelse og se rødglødende bremser om natten.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hertil er der tændt en masse lys i de omkringliggende forlystelser, så den del af Le Mans banen nærmest fremstår som et stort oplyst tivoli der kører imens racerne er igang på banen.


Det tivoli der er opstillet på Le Mans køre med fuld blus på lamperne om natten.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sidder eller står du overfor pitlane er det selvfølgelig også her interessant at se hvordan mekanikerne arbejder på højtryk selvom mørket er faldet på.


Et planlagt natligt pitstop for Peugeot.
(Foto: Motorsporten.dk)


Der køres også hårdt race om natten. Her lige op til chikanen før start/mål
(Foto: Motorsporten.dk)
Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •