Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans minder 2007 - Regnvejr

Le Mans 
30/06/07 

Le MansOplevelsen på Le Mans i 2007 var til tider meget våd. Både under træningerne men også under løbet kom der flere perioder med meget tung regn, og med dertil hørende safetycar perioder.
 

Det var nu ikke kun bilerne på banen der blev signeret af det lidt våde vejr. Tilskuerne måtte til tider også søge ly for vejrgudernes rasen. De fleste byger var heldigvis korte men det betød ikke at der ikke kom meget vand ud af dem. Nærmest tværtimod.


Det er både facinerende og vådt og kigge på regnvejrstræning.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er lidt billeder fra en byge hvor jeg søgte ly under dunlop tunnellen, og det ses tydeligt at der kom meget vand ud af denne 5-minutters byge.


Fredag kom der en del kraftige byger. Her har jeg søgt ly i Dunlop tunellen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Mange Le Mans fans bor i telt lejre rundt omkring banen, og efter alle de byger vi fik, var det altid ’spændende’ at komme 'hjem' og se om teltet havde holdt vandet ude. For de fleste gik det heldigvis sådan.


Vejret var ikke så godt på Le Mans i år, så det var ikke altid lige sjovt at bo i telt
(Foto: Motorsporten.dk)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •