Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Løb tør for talent...

Danish
Touringcar
Challenge 

01/07/07 

Intet mindre var indrømmelsen fra Jason Watt efter at han snurrede en fornem 5. plads væk i første løb til Padborg Open i weekenden.
 

Jason havde ellers kørt sig flot frem fra en startplacering som 15 på gridden, som var resultatet af en speeder som satte sig fast med fuld åben gasspjæld i kvalifikationen, og det kostede en tur i gruset inden han nåede at sætte en hurtig tid.

Men efter herlig kørsel lå han sidst i løbet på den 5. plads som skulle have givet dejlige point til kontoen og ikke mindst en startplacering som 3'er til dagens andet løb, men med blot en halv omgang tilbage røg det hele i vasken.

Jason forklarede: "Jeg kom til i Yokohama-svinget og der var gult flag, så ingen panik med Edman bagved tænkte jeg - men pludselig gik bilen på tværs da jeg ramte den gule malede streg til strafbanen, og en snurretur var resultatet. Ikke siden Formel 3000 i Monaco 1997 har jeg dummet mig SÅ meget i en racerbil" (Dengang kørte Jason i autoværnet fra en suveræn føring: red)

Med såret stolthed kom BMW-køreren i mål på en 11. plads, men i dagens andet løb skulle det ikke blive bedre...

Dette løb blev jo som bekendt en meget rodet affære med halvdelen af feltet på regndæk (inkl. Jason) og den anden halvdel af feltet på tørversdæk, og heller ikke her skulle tingene ende lykkeligt.

"Som banen tørrede op, så det ud til at jeg kunne bevare mine regndæk en anelse bedre en de de næste biler foran mig, og jeg så derfor frem til at skulle køre mig yderligere frem. Jeg var lige kommet forbi Casper Elgaard, men i Audi-svinget skred jeg ud, og endte i gruset, hvilket også ligger rigtig højt på listen over mine "Fejl-40" i karrieren" siger Jason med et smil på læben som er noget mindre end det plejer at være.

I finalen nåede Jason ikke længere end til omdrejningsbegrænseren i første gear, for da 2. gear blev lagt i, besluttede gearkassen at den ikke ville lege med længere, og en slukøret chauffør kunne trække i pit, og han var omklædt til civiltøjet allerede inden resten af feltet havde fået det ternede flag.

"Jeg gider ikke brokke mig over manglende held denne gang - jeg var selv skyld i at værdifulde point blev smidt på gulvet, så nu må jeg tage mig lidt mere sammen næste gang" slutter en åben og ærlig Jason.

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •