Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans minder 2007 - Træning

Le Mans 
27/06/07 

Le MansInden man kan gå igang med 24 timers løbet på Le Mans skal der afvikles 4 træning/kvalifikations session. Det er her det afgøres i hvilken rækkefølge bilerne skal starte når flaget falder lørdag klokken 15.
 

Det er en fantastisk mulighed som tilskuer til at få yderligere 8 timers nydelse af Le Mans bilerne. Hertil er der fri adgang til alle tribuner på banen så du kan her opleve en masse af de bane-udsigter som under løbet koster ekstra.

Onsdags træning. Corvette 63 på vej igennem Esses.
(Foto: Motorsporten.dk)

Træningen bød på både tørvejr og regnvejr, og på et tidspunkt under onsdags træningen oplevede jeg det besynderlige at det var knastørt der hvor jeg stod(ved esses) og i den anden ende af banen hamrede regnen ned og det ses tydeligt på billedet at himmlen nærmest er skåret midt over.


Onsdags træningen skilte vandene kan man sige. Det regnede i den fjerne ende af banen, og var tørvejr hvor jeg sad.
(Foto: Motorsporten.dk)

Torsdags træningen regnede nærmest væk, men det betød ikke at bilerne ikke kom på banen. På det tidspunkt så vejrudsigten for løbet ret så sort ud, så derfor var alle teams nødt til at træne i det våde vejr.


Peugeot gik til den i regnvejret.
(Foto: Motorsporten.dk)
Vejgaard

Læs alt om Le Mans 2007
Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •