Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

AFL Motorsport til Padborg Open

Special Saloon 
28/06/07 

AFL Motorsport havde inviteret til hygge weekend og ræs for medarbejderne hos Aabenraa Fælglager, og det blev en travl og oplevelsesrig weekend for både ”gæster” og mekanikere.
 

AFL Motorsport mødte denne weekend op med begge biler. Klaus Ellmies BMW gr. 1 og for første gang i løbssammenhæng også team ejer Finn Nielsen i AMG'en gr. 2.

Første tidstagning blev til en general 6. (gr.1 nr. 4) for Klaus Ellmies i en BMW der ramte begrænseren lidt for tidligt på langsiden. I anden omgang blev det til en general 5. plads (gr.1 nr. 3). Det var desværre ikke muligt at få en større ”klinge” i gearkassen inden 2. tidtagning.


Klaus Ellmies ud på hurtig omgang.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

For Finn Nielsen og AMG'en blev det til en 10. generalt (nr. 5 gr. 2) i det første rigtig mødet med de andre SSC’er og stopuret. For tilskuerne endelig mødet med den sprøde AMG lyd for første gang siden 2006 i løbssammenhæng.


Travlhed i pitten hos AFL Motorsport.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

Resultatet af Finn Nielsen´s første første officielle tidstagning gav ”thumbs up” og der var et bredt smil i Finn’s ansigt da han forlod AMG’ en. Inden anden tidstagning blev der kastet mange blikke mod himlen der havde efterladt banen i en tilstand der ikke indbød til slicks, men ca. 15 minutter inden porten til anden tidstagning blev åbnet var banen tørret op og AFL Motorsport dygtige mekanikere skiftede lynhurtigt til slicks igen.


Regn af, slicks på (igen) 13:41.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

Det blev dog ikke de truende skyer der blev AFL Motorsport største bekymring. Da portene til 2. tidtagning blev slået op var AMG'en uden strøm. 15 minutter inde i tidstagningen blev der skaffet ny energi, til at slå den gamle dame i gang og AMG'en kom endelig på banen. Det blev til 2½ omgang inden motoren gjorde en ende på Finn's resultat med en stor røgsky. Det blev til en general 13. plads på de to hele omgange.


Finn Nielsen og AMG'en i udgangen af Big Mag.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

AFL Motorsport's mekanikere klarede lørdag udover de sædvanlige opgaver det ”sidste” gear på Ellmies BMW og skiftede den medbragte, ny renoverede, reservemotor på Finn's AMG. Desværre manglede den gamle dame ”gnist” og blev derfor i teltet hos AFL Motorsport resten af weekenden.


Kl. ”meget sent” test klar men ingen gnist.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

Søndagen bød på godt ræs og mekanikernes arbejde med BMW'ens gearkasse lørdag passede nu bedre til ”parkens” langside.


Ellmies på vej til start.
(Foto: MP/ AFL Motorsport)

Klaus Ellmies kunne søndag eftermiddag se tilbage på en placering som nr. 3 og 6 generalt (2. og 3. plads i gr. 1).

AFL Motorsport
MP


Læs mere om:
 • Finn Nielsen
 • Klaus Ellmies
 • AFL Motorsport
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her