Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Anders Christensen skuffet

Advan Cup 
26/06/07 
Yokohama

- bedre held næste gang
Når Anders Christensen tænker tilbage på weekendens Padborg Open, er det ikke med de allerbedste minder, selv om weekenden startede rigtig flot for den 62 årige Advan Cup kører.
 

Weekenden begyndte godt for Anders Christensen, der i den fri træning kørte sin Peugeot 307 EPO racer ind på 11. pladsen ud af de 32 kørere der var på banen.
Han var blot et sekund fra de hurtigste kørere i klassen.

Endnu bedre gik det i tidtagningen, hvor Anders skruede noget mere op for tempoet, med det resultat at han sikrede sig den 6. hurtigste tid, samtidig var afstanden op til de hurtigste kørere nu skrumpet ind til 'sølle' 0,2 sekund!


(Foto: Motorsporten.dk)

Med en startplacering oppe foran i det store Advan Cup felt, havde Anders gode muligheder for at køre et godt resultat hjem, samt sikre sig et godt udgangspunkt til det andet løb.
Men sådan skulle det ikke gå, for da kørerne kom rundt efter den første omgang på den regnvåde bane, lå Anders på næstsidste pladsen!
Årsagen hertil var en tur gennem pitten, efter at have forbremset sig for enden af langsiden!

Herefter startede Anders en sej kamp, hvor han omgang for omgang måtte kæmpe for at vinde noget af det tabte tilbage.
Med et løb hvor der kun var 9 omgange tilbage, var der lagt en naturlig begrænsning på hvor mange pladser Anders kunne nå at hente, og når man så tillægger den meget glatte bane og det ringe udsyn der var, så må man nok betegne det som flot at han kørte sig op på 19. pladsen - han hentede altså 12 placeringer!


(Foto: Motorsporten.dk)

Forholdene var ikke meget bedre til søndagens andet løb, som igen blev kørt på en meget regnvåd bane, her hentede Anders et par placeringer i starten af løbet.
Men på 4. omgang gik det galt igen, og igen var Anders næstbagerst i feltet. Endnu gang var det en tur gennem pitten der kostede al tiden.
Igen indledte han jagten på de foran kørerende, men denne gang var der mindre tid til rådighed, alligevel kørte han sig op på 24. pladsen, for dog at bliver overhalet på allersidste omgang, så han kørte over målstregen som nummer 25.

Så selv om Anders kæmpede godt i begge weekendens løb, kom han ikke hjem med de resultater som han havde sat næsen op efter.
Men hvad der var næsten endnu værre, så blev det ikke til nogle point i Advan Cup mesterskabet, hvilket betød at han rykkede ned på 13. pladsen ud af de 25 kørere der indtil nu har scoret point denne sæson.

"Jeg plejer ellers at være god i regnvejr, men denne gang passede setup'et bare ikke, ligesom jeg ikke syntes at ABS bremserne var til nogen fordel, jeg mangler nok lidt mere test i regnvejr" - udtaler en noget skuffet Anders Christensen - "men oven på sådan en weekend, er der jo bare at sige til sig selv: Bedre held næste gang!"

Der er nu en lang sommerpause inden efterårssæsonen går i gang den 18. og 19. august, hvor kørerne igen skal ud på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions