Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Road-Racing: Zweidorff 1'er på VM-bane

MC sport 
28/06/07 

Team-Wannabe.dk øverst på pallen igen! Flemming Zweidorff fra Drastrup kørte, og vandt! 4. og 5. afdeling af det tyske mesterskab DMXX-Bridgestone Cup på Motopark Oschersleben i Tyskland.
 

Det var første gang Flemming kørte på Oschersleben, så det var hårdt brug for de tre tidtagninger der var inden det første løb, der blev kørt lørdag. Flemmings bedste tid i kvalificeringen var 1.40.878. Det rakte heldigvis til en plads i anden startrække, det var 6 bedste tid. Denne startplacering skulle bruges til både løbet lørdag og søndag..


(Foto: Team-Wannabe.dk)
Flemming fik en kanon start på løbet lørdag, og lå som 3 i første sving. Tabte en plads, inden han fik kørt forbi dem alle sammen i 3 omgang. Der var så lidt kamp, og forbikørsler, flere gange med flere af den klump på en 5-6 kørere der lå lige bagved under hele løbet. Flemming havde dog en formidabel evne til at passere målstregen først i resten af omgangene. Da målflaget kom kom, så lå han 5.5 sekunder foran nr 2 Florian Pohl på en Yamaha R6 og 5,8 sekunder foran nr 3 Andreas Bildl på en Honda CBR600RR. Flemming sprællede vildt på cyklen da han blev klar over at sejren var hjemme.


(Foto: Team-Wannabe.dk)

Flemming fik mere og mere taget på banen under warm-up omgangerne inden løbet søndag. Da starten gik fik Flemming igen en god start, der lignede starten fra lørdag, og lå 3'er efter første sving. De to foran ham nappede han så i anden omgang, og han trak Florian med sig op, sådan at det blev en ordentlig luge ned til nr 3. Florian lå frygtelig tæt på Flemming i enkelte sving, men Flemming holdt lige distancen helt over stregen. Florian krydsede målstregen blot 1,1 sekund efter Flemming. Nr tre Andreas Bildl kom i mål 16,8 sekunder efter. Flemming måtte dele sin bedste rundetid med Florian som også kørte 1.37.504. Super godt kørt og spændende helt til stregen!


(Foto: Team-Wannabe.dk)

Så nu er det en hammer glad Flemming i hjemme i Drastrup. Og nu ved han hvordan en sejr føles :)


(Foto: Team-Wannabe.dk)

Næste løb hvor Team-Wannabe kører løb er DM-3 på Jyllandsringen den 7 og 8 Juli. Vi vil gerne se rigtig mange mennesker til løbene i weekenden. Det koster rørende 100,-, så det er kun dårlige undskyldninger :)
Dette er første DM siden 1996 på Jyllandsringen, så det er mange kørere der aldrig har kørt her, så det bliver rigtig spændende at se hvem der får tingene til at fungere.
Der bliver spisning for alle lørdag aften. Alle; betyder, sponsorer, kørere, fans, publikum, campister, kærester, koner og hovedsponsorer som mor og far :). Seneste tilmelding for alle, undtaget kørere, er på banen lørdag 7 juli klokken 12.

Sponsorer kan også få reklame og stand for 5000,-. Det inkludere startgebyr til en kører i et løb og 10 billetter. Læs mere på www.amk-racing.dk under roadracing

Team-Wannabe.dk


Læs mere om:
  • Oschersleben
  •