Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Endnu en overbevisende indsats

Clio Cup - DK 
26/06/07 

Clio Cup- fra Pro Four Racing til Padborg Open
Efter tidtagningen til Clio Cup var det svært at se forskel på startrækkefølgen til de to heats Med Petter Granlund på pole position, Brian Mikkelsen på 2. pladsen og Thomas Wulff på 6. pladsen lignede det et sæt kopier, men der var under alle omstændigheder lagt op til endnu en god weekend for Pro Four Racing i Casinoportalens Clio Cup.
 

Der kom inden starten en ubekendt faktor med i løbet, da tidtagningen var afviklet på tør bane, mens regnen strømmede ned under løbene, så det ville blive spændende at se, om det gav markante ændringer i konkurrencen.

I første heat får både Petter Granlund og Brian Mikkelsen en god start og efterlader resten af feltet i bakspejlet. De holder denne føring og kører på overbevisende vis over målstregen som 1’er og 2’er. I forreste del af feltet fandt tingene ret hurtigt deres naturlige leje, hvor man ikke direkte kunne true den forankørendes placering, men ville kunne udnytte ethvert fejltrin. Løbsgrafikken er derfor ikke et udtryk for et statisk løb uden spænding.


Petter Granlund.
(Foto: Spider-Web.dk)

Nøjagtig samme præstation viser de til starten på andet heat, hvor de har samme startrækkefølge. Petter Granlund starter dog i det våde inderspor, mens Brian Mikkelsen starter i det knap så våde yderspor, og det resulterer i at Brian Mikkelsen indtager 1. pladsen inden første omgang er overstået. Placeringen holder hele vejen hjem med Petter Granlund på 2. pladsen. ”På de sidste tre omgange holdt jeg lidt igen, og ville bare køre sejren hjem” fortæller Brian Mikkelsen om sin sejr. ”Med en 2. plads i første heat, og en sejr i andet heat så kan det kun blive et trin bedre”, siger han og fyrer afslutningsbemærkningen af: ”Hvis jeg ligner en glad gris, så er det for at gøre min nye sponsor, Grenå Slagtehus, glad.

Thomas Wulff kvitterede med en ottende plads i begge heat, men dette resultat var han ikke helt tilfreds med. ”Det er skidt, når man smider to placeringer væk i hvert heat”, fortæller han og fortsætter, ”men jeg kan mærke at det bliver bedre og bedre for hver gang, så det skal nok komme”; fortæller han optimistisk med et smil på læben. Thomas havde en rigtig herre fight med Martin Clausen i 2. heat. Der blev kørt tæt, og der blev byttet lidt maling, uden at der kom alt for alvorlige buler, og Thomas synes det var et rigtigt fedt løb. Som det ofte sker, når to kørere kæmper indædt, så er det en helt tredje kører, som høster fordelen. I dette tilfælde var det Mike Mathiesen, der fik chancen og smuttede forbi begge kombattanter. Jeg spurgte ind til, hvordan han havde det med vådt føre, og han svarede, at det kun var anden gang på halvandet år i Clio Cup, at han havde prøvet at køre i regnvejr. I Saxo Cup kunne han sagtens køre en ok placering hjem, men syntes bestemt ikke det var fedt, mens han i Clio Cup havde det bedre med det, så det måtte gerne regne noget mere - det ville ikke røre ham.


Brian Mikkelsen.
(Foto: Spider-Web.dk)

Fangede til sidst teamchef Per Faaborg, som fortæller at han kan se, at omstruktureringen af teamet fungerer efter hensigten. Der er god kommunikation i teamet, og hvis kørere er gale eller irriterede efter et heat, så får de vendt det til noget positivt, så de kan bruge energien på banen. Forberedelser til løbene, og overblik over hvad der skal laves mellem løbene, har vist sig at bære frugt, og det hele synes at køre på skinner. Som svar på et spørgsmål om en kommentar til weekenden som en helhed, siger han: ”Kanon! Man kan jo kun sige det samme som sidst, Så kan de lære det”, afslutter han med sit velkendte brede smil.


Thomas Wulff.
(Foto: Spider-Web.dk)

Pro Four Racing kan nu gå til sommerpausen med god samvittighed og masser af selvtillid, da de efter Padborg Open har indtaget både første og anden pladsen i den samlede stilling.

Pro Four Racing

Spider-Web.dk
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •