Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff havde en rigtig positiv weekend

Advan Cup 
25/06/07 
Yokohama

René Hoff var placeret som nummer 6 i Advan Cup inden weekendens race på Padborg Park. Peugeot’en var trimmet samt klar til at levere varen, og Hoff er bestemt opsat på at få mange point med hjem.
 

Den fri træning blev kørt lørdag formiddag, her blev René Hoff noteret for tiden 1:11,689, 1,434 sekund langsommere end Thue Kristensen. Ikke den helt optimale start på weekenden, men Hoff havde mod på mere til kvalifikationen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen var lidt speciel. Det havde regnet lige umiddelbart inden starten på denne session, derfor var det med forsigtighed der blev rullet ud.
Hoff var som de fleste andre på slicks dæk, da banen hurtigt tørrede op. Hen imod slutningen af kvalifikationen rullede Hoff i pit for at få justeret et par detaljer.
Herefter var det bare ud og gøre gavn af den nu næsten tørre bane, og på den absolut sidste omgang satte Hoff den bedste tid i denne session og dermed fik han retten og æren af at skulle starte heat 1 fra pole position.


Starten på 1. heat - her med René Hoff i front.
(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 1 blev kørt sidst på eftermiddagen lørdag, hvor det igen regnede, her gik alt bare som det skulle og det var et fantastisk heat hvor Hoff’s Peugeot 307 viste at den sagtens kan være med i toppen.
Det blev til en anden plads i dette heat, kun overgået af Michael Skipper.


René Hoff på podiet, her sammen med vinderen Michael Skipper samt Kenneth Jacobsen der besatte 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagsløbet blev endnu en våd oplevelse, men fra en start position som nummer 5 var der alligevel håb forude.

Hoff fik dog en lidt skidt start hvor han tabte et par pladser, men efter nogle omgange så det lidt lysere ud, selvom det var meget svært at køre på den våde bane i sønderjylland.
Det hele endte med at Hoff kom hjem med en respektabel 8. Plads, kun 8,452 sekunder efter vindende Kent Iversen.


(Foto: Motorsporten.dk)

René Hoff er alt ialt godt tilfreds med weekendens point høst, men glæder sig alligevel til sommerpausen.

Nu er der så sommerpause i Advan Cup’en. Næste gang du kan opleve Hoff i Advan Cup’en er den 19. august ved Augustløbet på Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her