Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen nummer to på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

25/06/07 

Jan Magnussen samler point til det samlede DTC-mesterskab med to andenpladser på Padborg Park. Et løb i tørt vejr, et løb i både regn og tørt vejr og endelig et finaleløb, der holdt helt tørt.
 

Det er facit efter fjerde afdeling af DTC på Padborg Park, hvor kørere og publikum er blevet budt på næsten alle tænkelige forhold.

Den Blå Avis Fleggaard Racings Jan Magnussen viser igen stor styrke i dette års udgave af DTC. Efter sin sejr på FDM Jyllandsringen for to uger siden, tager Magnussen endnu en topplacering ved Padborg Open.


(Foto: Kim Igel, Igel.IT)

Jan Magnussen starter som nummer fem i finaleløbet efter at være blevet nummer to og ti henholdsvis i de to kvalifikationsløb. Men med en super start er Magnussen på en tredjeplads inden første sving er nået. På løbets tredje omgang overhaler Magnussen Kurt Thiim på andenpladsen på vej ind i Yokohama-kurven på banens bagside.
Helt i front ligger Michel Nykjær i SEAT Leon, der dog allerede på dette tidspunkt har fået så stort et hul, at Jan Magnussen ikke kan true den senere finalevinder. Efter de 13 omgange i finaleløbet er Magnussen blot et par sekunder efter Nykjær.

“Jeg kommer rigtig godt fra start og tager et par stykker. Herefter ligger jeg og slås lidt med Kurt [Thiim, red.]. Det går der et par omgange med, men på det tidspunkt er Nykjær bare kørt væk,” siger en tilfreds Jan Magnussen. “Vi har samlet masser af gode point til mesterskabet, men nu går vi i tænkeboksen for at finde lidt mere fart efter sommer, så vi kan fange den SEAT,” siger Magnussen og hentyder til den mesterskabsførende Michel Nykjær.

Jason Watt har trods masser af fart i de drilske forhold ikke heldet på sin side. Herlev-køreren får trods imponerende opkørsel i dagens første og våde løb ikke de bedste resultater med hjem. I dagens finaleløb udgår Watt kort efter starten.

“Jeg når kun lige lidt ned ad langsiden efter starten, da gearkassen begynder at sige sjove lyde. Jeg kan ikke få den ud af andet gear, og så er finaleløbet slut for mit vedkommende. Sådan som det lød, tror jeg ikke, at tandhjulene sidder i den rigtige rækkefølge længere”, siger Jason Watt, der ligesom teamkammerat Magnussen mener, der må være lidt ekstra at finde i kampen mod især den forhjulstrukne SEAT Leon.
“Vi må lige lægge hovederne i blød og finde ud af, hvad vi selv kan gøre bedre. Jeg er sikker på, at gutterne i Slangerup nok skal finde yderligere et par tiendedele i bilen i løbet af sommeren,” siger Jason Watt og hentyder til Alternative Engineering, der servicerer Den Blå Avis Fleggaard Racings to BMW-racere.

Jan Magnussen drager efter en friweekend til USA, hvor tre løb venter ham i løbet af sommeren.
Jason Watt tager nu på kombineret sommerferie og barsel, idet han og hustruen Sara Watt venter barn i løbet af juli.

Næste løb i DTC køres den 19. og 20. august på Padborg Park.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Jason Watt
 • Team Den Blå Avis
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions