Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Drømme bliver virkelighed

Danish
Touringcar
Challenge 

23/06/07 

- Edman gæst hos Chevrolet !!
Hvad gør man som svensker, når man er tvunget til at opholde sig i udlandet på sit hjemlands mest traditionsrige aften? Jens Edman drømte om, at hotellet ville have sild på menuen, men hans fantasier om sild blev realiseret på en helt anden måde.
 

Chevrolet Motorsport medbringer naturligvis sin egen kok, Frank Davidsen, for at kunne kræse om hele holdet og især kørerne, så motivationen kan holdes helt i top. Det ses tydeligt på kørernes normale frokostanretning, som direkte fokuserer på mærkeloyaliteten.


Frank Davidsens motivationsmad.
(Foto: Spider-Web.dk)

I dagens anledning mente han, at den bedste motivation for morgendagens løb ville være at servere den meget savnede svenske midsommermenu. Og gæstfriheden skulle naturligvis udstrækkes til også at omfatte Jens Edman.


En overrasket Jens Edman.
(Foto: Spider-Web.dk)

Noget tyder også på, at Franks arbejde for at styrke mærkeloyaliteten virker, for Jens havde kun en enkelt kommentar, da Frank serverede en flot anrettet tallerken med sild, brød og æggeblommer på dækketallerkenen formet som Chevrolet-mærket: ”Så blev det alligevel midsommer! Skal jeg ikke køre for Jer? I har vel en jakke, jeg kan passe?”


Svensk midsommermiddag
(Foto: Spider-Web.dk)

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Jens Edman
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •