Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper er stadig med i toppen

International
Formula Master 

23/06/07 

Selvom det ikke blev til de forventede points i Brno, så er Kasper stadigvæk på en samlet sjetteplads i Formula Masters.
 

Kasper kørte et flot løb om søndagen på Brno i Tjekkiet, og fik efter en hård kamp kæmpet sig op fra en startplacering som nummer ti til en sjetteplads, der giver tre point på kontoen. Dermed er Kasper stadig med i toppen i den samlede stilling i Formula Masters, hvor han lige nu er nummer seks.

Reservedelslageret tømt
Den indledende træning i Brno var desværre blevet aflyst, fordi Formula Masters havde store problemer med at skaffe reservedele til bilerne, efter de mange uheld i det franske gadeløb i Pau. Det gav kørerne, der tidligere havde kørt på banen en stor fordel. Herunder den dobbelte vinder Jerome D’Ambrosio, der med de to sejre i Brno nu har lagt sig sikkert i spidsen af serien.

Kaspers manglende kendskab til den lange tjekkiske bane med de bløde og hurtige sving betød, at han ikke fik sat en ordentlig tid om fredagen og derfor måtte starte som nr. 9 i første afdeling om lørdagen. Her gik det desværre galt allerede i starten, hvor Kasper, efter at have kørt sig op på en syvendeplads, kolliderer med en af de andre kørere i første sving.

- Ved sammenstødet får jeg bøjet styrestangen. Derfor handlede det bare om at holde bilen kørende, og satse på at få en nogenlunde startplacering om søndagen, siger Kasper Andersen, der med rattet drejet 90 grader i forhold til normalen, kørte en flot 10 plads hjem.

Maksimal tv-dækning
– Det var først om søndagen, at jeg for alvor begyndte at køre stærkt i Brno, siger Kasper, der med meget aggressiv og flot kørsel sørgede for at sponsorerne på bilen fik maximalt tv-dækning i Eurosport. Specielt Kaspers hårde duel med Ignazio Belluardo, der skiftede bane flere gange end det er tilladt i sin iver for at holde Kasper bagved og forsvare sjettepladsen. På næstsidste omgang gled Kasper dog elegant forbi, og tog straks afstand til italieneren – men da var det desværre for sent at hente de forankørende.

Næste gang det går løs er i Porto, der den 6., 7. og 8. juli arrangerer endnu et byløb. Eurosport transmitterer i weekenden direkte fra de to løb i Porto lørdag kl. ca. 12.30 og søndag kl. ca. 14.30.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • 17/06/07 - Brno - International Formula Master
  •