Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Springer på Mors

DM Rally 
25/06/07 

Med en 19. plads generelt fra DM1 i Sorø, var det med en god portion selvtillid at vi drog til DM2 i Mors. Vejrguderne havde desværre lovet regn hele dagen, ikke lige Michael og Pers livret. Michael var dog fortrøstningsfuld da han havde lært bilen at kende i Sorø, hvor vejrguderne også åbnede for himlens sluser.
 

Michael havde fra morgenstunden meldt ud at han ville angribe fra første meter, men et forkert dæk valg på prøve 1 og 2 satte midlertidig en stopper for denne taktik, da bilen aquaplanede helt vildt!!!

Ved det efterfølgende service blev de rigtige dæk monteret og undervognen justeret. Dette kunne da også ses på tiderne, som hele tiden lå i top 20, hvilket må siges at være flot i det fine DM felt, som bla. tæller de meget potente firehjulstrukne grp. N biler samt super 1600 bilerne.

De efterfølgende prøver gik fint til trods for en afkørsel, samt et defekt samtaler anlæg, som alt sammen kostede lidt tid. Men alt i alt på trods af vejret en god dag.

Da sidste prøve var afviklet viste det sig at Rally Team Springer ikke kun havde vundet klassen ( 1600 - 2000. Grp H ) men Grp. H generelt med et halvt sekund ned til JP Rallyteam, da de kørte en omgang for meget på en af prøverne.

Slutstilling DM2 Mors , Grp. H:
1. Michael Springer / Per Danielsen. Opel Kadett GSI
2. Johnny Pedersen / Arne Pagh. BMW M3
3. Henning Søgaard / Robert Rydendahl. Ford Sierra Cosw.

Næste gang vi ses bliver den 30 juni Sorø til Suzuki Rally Sprint / YM2, hvor vi håber på at vejrguderne giver os tørvejr.

Rally Team Springer


Læs mere om:
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS