Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Forudser tæt race

DTC Cup 
22/06/07 

Jens Møller føler sig klar til Padborg Open
Torsdag var Jens Møller på Padborg Park for at teste med sin Honda Accord Euro-R forud for weekendens fjerde afdeling af Danish Touringcar Championship, og på baggrund af sine oplevelser i det sønderjyske forudser han en meget tæt race i weekenden.
 

”Jeg tror, at det bliver rigtigt tæt, for teamene har ligget mellem 1.02 og 1.03 i dennes uges test på banen,” fortæller han i mobiltelefonen fra Padborg Park.

”Vores test gik fornuftigt. Om formiddagen fik vi ikke testet så meget, for gearstangen knækkede, men om eftermiddagen kunne jeg køre 1.02,4 på gamle dæk. Martin Jensen kunne køre 1.02,2 og det gjorde Michael Outzen også, så det er rigtigt fint, for de kørte på nye dæk.”

Netop Padborg Park var den bane, hvor Hartmann Honda Racing sidste år var bedst med fremme sidste år

”Selv om vi ikke helt har fundet det set-up, som vi skal bruge, så føler jeg mig godt klar til weekenden,” siger Jens Møller. ”Hvis vi kan få det stykket sammen, så har vi en god chance for at komme i Super Pole, og er man i Super Pole, kan alt ske. Så må vi prøve at opdrive heldet selv denne gang.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •