Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kommer Jørgen Hansen til Padborg Open?

Special Saloon 
22/06/07 

"Jeg tror, at jeg når det"
Jørgen Hansens drøm om et mesterskab i Special Saloon Car led skibbrud på Ring Djursland under Special Saloon Car Festivalen, da han på første omgang kolliderede med Claus Klostermann. Skaderne på forenden var omfattende og har krævet mange timers arbejde.
 

”Efter fire uger, hvor jeg har arbejdet syv dage om ugen – undtagen en enkelt dag med barnebarnet og kontorarbejde – ser det ud til at jeg bliver klar til Padborg”, kunne Jørgen sent torsdag aften berette. Torsdag eftermiddag kom de nye fjederben fra hollandske Intrax hjem, og der arbejdes på højtryk for at få tilpasset dem. ”Fjederbenene er ikke hyldevare, men bygges på bestilling. Alligevel er der nogle småting, der skal tilpasses, inden jeg er helt klar.”


Et bedrøveligt syn efter uheldet.
(Foto: Spider-Web.dk)

Det har været et stort arbejde at få bilen klar til løbet. ”Jeg laver jo alting selv, og der skulle både rettes buler og skiftes en masse dele, så det har virkelig været et race i sig selv at blive klar, men det ser da ud til at jeg kan vinde det løb. Om jeg så kan vinde på Padborg må tiden vise, for jeg starter helt fra bunden med indstilling af dæmperne.”

Med en meget omskiftelig vejrudsigt bliver det nok ikke nogen let opgave at finde den rigtige indstilling på dæmperne, men det ligger ikke lige til Jørgen Hansen at give op. ”Næh, jeg har jo altid holdt på, at vi ikke er slået, før løbet er kørt til ende, og sådan er det stadig.”

Hansen Racing
Jan Gripping


Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her