Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans minder 2007 - Banen

Le Mans 
21/06/07 

Le MansDen nye del af banen
Der er lavet flere større ændringer og nye tiltag på Le Mans banen til løbet i 2007, og en af dem er at der der nu er 55 permanente garager i pitlane.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

De sidste nye ligger i forlængelse af de andre garager dog med den forskel at der ikke er tribune over dem, men nærmere en græsplæne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hertil er Village området nu også bygget færdig, og som det ses er der kommet et stort udsigts område over paddock området.

Området omkring dunlop svinget er lavet lidt om. Forstået på den måde at afkørsels arealet nu består mere af asfalt end før, og hertil er der kommet langsgående stiber i de krakteristiske blå/gule farver.(Foto: Motorsporten.dk)

Den helt store ombygning er dog ude i Tertre Rouge hvor svinget er bygget helt om således at det er blevet hurtigere, og samtidig er sikkerheden højnet med mere sikre afkørsels arealer.


(Foto: Motorsporten.dk)
Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •