Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Capello: ”Godt, det ikke var Tom!”

Le Mans 
17/06/07 

Le MansMidt i sin enorme skuffelse over at være blevet kastet ind i autoværnet, havde Dindo Capello overskud nok til at glæde sig over, at det ikke var Tom K, det var gået ud over.
 

”Dels ville hans krop ikke have haft godt af endnu et alvorligt tryk, dels ville alle med hans uheld på Hockenheim in mente have haft travlt med tåbelige spekulationer over, om uheldet skyldtes en kørefejl eller et koncentrationssvigt.”

Om uheldet erkender Capello, at han ikke kunne tro det, da Audi’en ikke kunne køres tilbage til pitten.

”Jeg prøvede desperat at gøre et eller andet for at få bilen i gang igen, for med vores komfortable føring kunne vi stadig være med om sejren. Men forhjulsophænget var helt knækket, så der var ingen måde at få den hjem på. Det er uforståeligt efter så mange timer uden problemer af nogen art, men sådan er Le Mans.”

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •