Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kurt Thiim sat op til DTC-dyst

Danish
Touringcar
Challenge 

20/06/07 

Møder topforberedt til weekendens race på Padborg Park
"Jeg tror, Poulsen Motorsport får sit gennembrud her i weekenden."
Ordene kommer fra Kurt Thiim, en af landets travleste og dygtigste racerkørere. På grund af andre kontraktlige forpligtelser kunne han ikke køre DTC-løbet for nylig på Jyllands-Ringen.
 

I weekenden er Kurt Thiim dog atter tilbage i Danmark i sin BMW 320si for at køre for det nye DTC-team, Poulsen Motorsport, som omfatter ham selv og rallykøreren Kristian Poulsen.

"Sæsonen startede fint med en placering som nr. 5 efter første løb, men i andet løb blev både Kristian Poulsen og jeg kørt af banen med omfattende skader til følge, og i tredje løb var jeg så ikke med. Men jeg tror på et godt resultat på Padborg Park, som jo nærmest er min hjemmebane," siger Kurt Thiim, der stadig betragter sig selv som sønderjyde, selv om han i dag bor i Luxembourg.


Kurt Thiim er tilbage i DTC på Padborg Park i weekenden med ambitioner om et godt resultat.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vores motorer er opdateret til nyeste specifikationer, og vi havde fine testtider mandag på Padborg Park, så vi er på vej mod gode resultater," vurderer Kurt Thiim.

Kristian Poulsen er også opsat på en god placering. Hans bil blev godt og grundigt bulet i de to foregående løb: "Nu er begge vores biler bygget helt op, så nu håber jeg blot, at både Kurt og jeg får et bulefrit løb i weekenden, så skal vi nok også skabe nogle gode resultater", siger Kristian Poulsen.


Kristian Poulsen er ved at få kørt sig ind på sin BMW 320si DTC-racer. Her er han foran Jason Watt i en identisk bil.
(Foto: Michael Eisenberg)

Poulsen Motorsport har base i Padborg og er således også på hjemmebane. Kurt Thiim er blandt Danmarks bedste banekørere og har været tysk mester både i Formel 3 og i standardbiler. Kristian Poulsen er en af landets førende rallykørere og er nu i gang med sit første år som banekører.

Poulsen Motorsport
Michael Eisenberg


Læs mere om:
 • Kristian Poulsen
 • Kurt Thiim
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her