Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Danmark

Vitesse-Racing ser frem til Padborg Open

Polo Cup - DK 
20/06/07 

Efter sidste week end’s store skuffelse ved Juniløbet på Jyllands Ringen, hvor de høje lufttemperaturer fik Kennie’s og en stor del af de øvrige deltageres Polo’er til at gå i nødprogram (= ingen turbo!), ser Kennie Frydkjær Jensen frem til at kunne revanchere sig i den kommende week end, når Padborg Open afvikles på – ja, Padborg Park!
 

Kennie Frydkjær Jensen har aldrig tidligere kørt race på Padborg Park (- men det havde han jo heller ikke på Jyllands Ringen, da han vandt dér!) men havde i slutningen af april mulighed for at teste på banen i den samme Honda Civic, som han også benyttede til racerskolen og til testen på Jyllands Ringen.


Det skulle gerne være fra denne vinkel, at konkurrenterne får Kennie at se i den kommende week end!
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Padborg Park er en sjov bane der ikke er helt så teknisk krævende som Jyllands Ringen. Dog skal men passe på, på de to langsider… På den korte langside er der en chikane, der gennem årene har kostet rigtigt mange biler. Tager man chikanen forkert, er næste stop hegnet – no mercy..!” udtaler Kennie, og tilføjer: ”I forhold til banens samlede længde er den lange langside lang! Og, den slutter med to forholdsvis langsomme venstresving – så man skal være fuldt koncentreret om nedbremsningen, ellers havner man i sandkassen, i muren eller må bruge pit-indkørslen som escape-road – og så er enhver vinderchance mistet…! - og ja, det var dér, jeg ’satte’ en Formel Ford sidste år!!”

Udover langsiderne, bliver BigMag-kurven sikkert også en spændende udfordring for flere af de uerfarne kørere!

Generelt håber vi naturligvis, at der denne bliver kørt spændende og se-værdigt race og at det bliver kørerne og ikke teknikken, der bliver den afgørende faktor. Efter en sejr og en 10ende plads på Jyllands Ringen, ligger Kennie samlet 2er i mesterskabet, med ni point op til Jacob Ludvigsen på 1ste pladsen – men blot et enkelt ned til Jørgen Breinholt på 3'die pladsen og to point ned til Rasmus Klarskov på 4'de pladsen.

Volkswagen Polo Cup afvikles lige inden DTC-fianlen, søndag kl. 16.00. Er du forhindret i at komme til Padborg Park, transmitteres løbet direkte på Kanal 5 – og det kan efterfølgende ses i en uredigeret udgave på nettet, på nutv.dk.

Vitesse-Racing.dk


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Vitesse Racing
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Polo Cup - DK
  •