Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

AD-Racing prøver kræfter med SSC

Special Saloon Car
Gruppe 1 

20/06/07 

- den 23. - 24. juni på Padborg Park
I weekenden den 23. - 24. juni vil de to kammerater, Kent Bernsdorf og Martin Frederiksen, som står bag AD-Racing A/S, prøve kræfter med Special Saloon Car i den lille klasse.
 

Der bliver tale om deltagelse med de to nye Clio III racere som teamet normalt har tilmeldt i det populære DEC mesterskab. Bilerne er blevet tilmeldt som gæstedeltagere med startnumrene 152 og 153.


(Foto: AD-Racing A/S)

”Vi skal køre med som gæstekørere og ”rookies” - så det bliver virkelig spændende” udtaler den ene af kørerne Kent Bernsdorf. De to kørere har nu været med i en hel sæson i DEC uden at være involveret i nogen 'incidents'.
”Vi er begge klar over, at det sandsynligvis er noget helt andet at køre et Cup løb frem for et Endurance løb – så vi holder ekstra øje med spejlene i weekenden” fortsætter Kent Bernsdorf.

De to kørere er dog ret uerfarne med de to Clioer, det er nemlig ikke de to der sidder bag rattet i de to franske racere under DEC løbene.

”Vi har jo selv kørt Volvo i DEC, senest i en S60 Challenge som er meget anderledes at køre. Det blev dog til en dags træning på Padborg Park den 12 juni, hvor vi begge fik en grundig gennemgang af bilerne og klare instrukser af Jesper Sally, om hvordan de skal håndteres” fortæller Martin Frederiksen.

Tiderne blev da også tilforladelige i løbet af dagen og således sluttede de begge med 1:09 tider.
”Jeg var lidt træt af at Kent var 2-3 tiendedele hurtigere - det gav jo håne-retten i teamet resten af ugen” beretter Martin Frederiksen, mens Kent Bernsdorf tilføjer:
”Vi kunne godt have fundet lidt mere begge to, men den er meget anderledes end Volvoen, så vi skulle lige finde rytmen også.”


(Foto: AD-Racing A/S)

I weekenden bliver de to kammerater støttet af erfarne kræfter, nemlig af DTC erfarne Jesper Sally som teamchef og af Claus Henning som chefmekaniker på Clio'erne.

AD-Racing A/S


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/06/24 - Padborg Park - Special Saloon
  •