Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Jack Lemvard har langt om længe fået medvind

Int. Touringcar 
19/06/07 

Jack Lemvard som er den ene af de 2 danske kørere i Thailand, har igennem de sidste par år haft det hårdt, og er gang på gang blevet lovet guld og grønne skove, og endnu er det ikke blevet til noget af de lovede.
 

Problemet har hele tiden ligget i at folk har ønsket at bruge Jack Lemvard’s store talent til at markedsføre dem selv og deres produkter eller Team, imod at lade Jack køre gratis for dem, og efterhånden som han blev mere og mere træt af det, blev løfterne større og større og der blev lavet løfter om at køre i formel biler etc, og Jack samt en del andre bed da også på krogen, og troede at nu skete det endeligt for Jack, blot for at blive skuffet endnu en gang.

Jack besluttede sig i år for at droppe sin hoved “sponsor” der sidste år stillede en Toyota Vios til rådighed for Jack, som han iøvrigt kvitterede med at vinde serien i og dermed det Thailandske mesterskab.
Jack blev lovet at hvis han vandt ville han komme til at køre enten Formel Renault Asia, Formel BMW Asia eller Formel BMW Europe…..
Han blev fortalt at underskrifterne var lavet og at alt var okay, men det skulle senere vise sig at intet var okay og at han slet ikke kom til at køre som lovet.

Efter at have været uden sponsor i de første 5 måneder af 2007, var der pludselig lys forude.
En (meget) rig tysk “Byggematador” der også er bosat i Thailand, henvendte sig til Jack og spurgte hvorfor han ikke var ude og køre i år. Efter at have hørt den kedelige historie, besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd ved straks at købe en Honda Civic til Jack samt alle de nødvendige reservedele der skulle bruges, og hyrede desuden et team til ham, som skulle tage sig af bilen og hele set-uppet.


Jack og hans Honda Civic efter de lagde ud med at vinde klassen.
(Foto: Italkart)

Inden Jack vidste af det, var han køreklar, han nåede lige at få sig et par dage i bilen før sit første løb.
Han skulle køre med i C klassen for Honda Civic’erne som alle har 1600 cc motorer, i modsætning til A og B klasserne der alle har 2000 cc motorer, og desuden er disse 2 klasser også kraftigt tunede.
Han kørte med 70 kg overvægt i bilen, men det lykkedes ham alligevel under træningen at sætte en ny u-officiel banerekord i C-klassen.

Jack kørte med i løbet hvor der deltog ialt 24 biler fordelt på de 3 klasser, og her lykkedes det ham at køre sig op til en 5. plads totalt, og som en lille sidegevinst vandt han også i sin egen klasse.

Jack’s nye sponsor var naturligvis meget begejstret og havde til lejligheden medbragt Champagne til alle i teamet.

Jack er nu på ny blevet lovet at skulle ud og køre Formel BMW - Den rige “Byggematador” har sagt til Jack at han vil sponsorere ham i hele 2008 sæsonen, så får vi se af se om det denne gang kommer til at holde som lovet, eller om han endnu engang bliver forbigået.


Jack interviewes af danskeren Niels Colav der ejer Pattaya People TV, ved hans side står sponsoren Mr. Bruno og det er vennen Gunther som styrer champagnen.
(Foto: Italkart)

Den anden danske kører i Thailand, Thomas Raldorf skal i den kommende uge i ilden i det nordøstlige Thailand nærmere betegnet i byen Udon Thani, hvor han skal køre med i Toyota Yaris One make Race serien. Thomas har denne gang haft tid til at teste en del i sin nye bil, og ser frem til løbet, og regner med at kunne placere sig mellem de 3 første i både tidstagningen og selve løbet.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • Team Ocean Tower 1
  •