Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Test skal bane vejen

DTC Cup 
18/06/07 

- for et godt resultat til Ternvalt
Jesper Ternvalt skal den kommende weekend deltage i Danish Touringcar Championship løbene på Padborg Park, derfor tager han onsdag over på banen og tester med sin BMW 320 i racer.
 

Det gik godt sidste weekend, hvor Jesper Ternvalt og JA Motorsport teamet havde fundet lidt mere fart i bilen, samtidig med at Ternvalt nu for alvor følte at det gir i den rigtige retning, men i det sidste af søndagens tre løb blev han påkørt og fik smadret baghjulsophænget på BMW'en, så den ellers gode weekend fik en noget trist afslutning.
Teamets mekanikere går i øjeblikket og venter på de sidste stumper til BMW raceren, så de kan få den klar til en hel dags test på Padborg Park på onsdag.

Testen på Padborg Park bliver en sidste finpudsning af både bilens setup, og Ternvalts form inden 'Padborg Open' den 23. og 24. juni.


Jesper Ternvalt håber at det er fra denne vinkel de øvrige DTC Cup deltagere får hans BMW at se på Padborg Park i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg ser positivt frem mod weekenden, vores tidligere testkørsler på Padborg Park er gået godt, og med yderligere en testdag kan det kun blive bedre" - spår den altid positive Jesper Ternvalt - " vi skal ned og teste forskellige setup og ideer, som vi tror vil virke godt på Padborg Park. De gode forberedelser, samt det faktum at jeg godt kan lide at køre på banen, håber jeg kan sikre os et godt resultat i weekenden!"

Padborg Open er det sidste løb her i forårssæsonen, derefter er der pause til den 18. - 19. august, hvor efterårs sæsonen startes op på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •