Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Målet er det samme

DTC Cup 
20/06/07 

- for DTC køreren Philip Andersen
Team Essex køreren Philip Andersen tog til 'Juni-løbet' med det mål at genvinde føringen i DTC Cuppen, målet blev ikke opfyldt, derfor tager han nu til Padborg Park med det samme mål foran sig.
 

Trods gode placeringer i de tre DTC løb ved 'Juni-løbet', lykkedes det ikke for Philip Andersen at genvinde føringen i DTC's Privat Cup, men han er så tæt på de to foran liggende kørere, at det tabte snildt kan vindes tilbage denne weekend på Padborg Park.

Op mod sæsonstarten har Philip testet flittigt sammen med Team Essexs to øvrige kørere, Casper Elgaard og John Nielsen, på netop Padborg Park.
Det er noget som Philip forventer vil være en stor hjælp ved Padborg Open, da de allerede nu har et godt setup til deres tre BMW racere.


(Foto: Motorsporten.dk)

For yderligere at finpudse formen, testede teamet igen på Padborg Park tirsdag. Her fik Philip kørt mange værdifulde omgange, og han føler sig nu velforberedt til weekenden:
"Vi havde en god testdag, hvor vi nåede de mål vi havde sat os for, samt fandt et rigtig godt setup på racerne og kørte nogle fine tider" - udtaler Philip Andersen - "der er mange ting der kan spille ind den kommende weekend, hvis man vil have et godt resultat med hjem, men jeg tror at det aller vigtigste er at klare sig godt i tidtagningen og i Super Pole, da det er min opfattelse at rullestarterne bliver svære på Padborg Park. Jeg ligger godt til i Privat Cuppen, så målet er igen at køre en masse point hjem, så kommer resten nok i løbet af sæsonen."

Padborg Open er sæsonens fjerde løbsweekend i DTC serien, og der skal ligesom i alle de øvrige løbsweekender køres tre pointgivende løb, hvor den maksimale pointscore hver gang er 20 point.
Da Philip kun er 20 point fra den førende kører i Privat Cuppen, og der altså er 60 point at køre om denne weekend, så er hans optimisme stor - føreingen skal tilbageerobres!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Team Essex
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •