Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

ARTS på banen igen

DTC Cup 
18/06/07 

Den kommende weekend stiller Autoforum Racing Team Silkeborg op på Padborg Park, hvor Danish Touringcar Championship deltagerne skal køre deres 4. afdeling i forbindelse med Padborg Open.
 

Teamet har siden det foregående løb på Jyllands-Ringen gennemgået de to køreres biler, så de står klar til weekendens udfordringer på Danmarks sydligste motorbane.

"Vi har ikke haft de helt store testmuligheder på Padborg Park i denne sæson, men jeg er overbevist om at vi har et godt grundsetup som passer til banen" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "går alt som det skal i weekenden, så skulle vi gerne få begge biler med i 'Super Pole', samt slutte i top fem blandt Privat Cup kørerne.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

De samme mål som sportsdirektøren har også David Falch, der kører i den ene af teamets to Peugeot 407 racere.
"Jeg har ikke testet med 407'eren på Padborg Park, men jeg har hørt at bilen passer godt til banen, samt at banen og asfalten er nænsom overfor forhjulstrækkerne, så ikke fordækkene bliver slidt for hurtigt" - udtaler David Falch - "den første del af sæsonen har jeg været forfulgt at både små og store uheld, så nu håber jeg heldet vender. Jeg satser på en god weekend, med placeringer i top 5 i privat cuppen - vi trænger til en god weekend, hele teamet!"


Kasper Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Køreren i teamet anden racer, Kasper Jensen, er meget optimistisk forud for Padborg Open:
"Forrige løbsweekend forløb efter omstændighederne fornuftigt, vi kunne få dækkene til at holde over distancen, og så var det også positivt at jeg kunne køre mig op gennem feltet" - udtaler Kasper Jensen - "jeg tror at forhjulstrækkerne er stærke på Padborg Park, og at vi kan udligne noget af forskellen til baghjulstrækkerne. Går alt godt, er en top 10 placering generelt, samt en podieplads i privat cuppen, bestemt inden for rækkevidde."

DTC tidsplan ved Padborg Open:

Lørdag den 23. juni:
12:30 - træning
16:00 - tidtagning og super pole

Søndag den 24. juni:
12:00 - warmup og last chance
13:15 - 1. kvalifikationsløb
15:05 - gridshow
15:35 - 2. kvalifikationsløb
16:25 - finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •