Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Casper glæder sig til Padborg Park

Clio Cup - DK 
18/06/07 

Clio CupEfter en weekend hvor han ikke rigtig havde farten i Clio Cup raceren, ser Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg nu frem til løbet på Padborg Park den kommende weekend.
 

Casper Lind Poulsen er inde i en stejlt opadgående lære-kurve i Clio Cup klassen, hvor han fra løb til løb får mere tillid til raceren, og dermed også mere fart på.
Derfor er planen for den kommende weekends løb på Padborg Park, at komme godt med i den forreste halvdel af feltet, samt at tage nogle gode point med hjem til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Bilen er blevet gået igennem fra A til Z, så den er helt i orden og sat op til Padborg Park, en bane som jeg rigtig godt kan lide at køre på" - udtaler Casper Lind Poulsen - "så det er bare om at fortsætte hvor vi slap, samt håbe på at komme igennem weekenden uden uheld."

Efter tre af de otte løbsweekender i denne sæson, ligger Casper på 11. pladsen i mesterskabet, med gode muligheder for at rykke ind på de foranliggende.

Clio Cup klassens tidsplan ved Padborg Open:

Lørdag den 23. juni:
09:55 - fri træning
12:00 - tidtagning

Søndag den 24. juni:
09:55 - 1. løb
14:10 - 2. løb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •