Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Nu skal vi holde fast

Advan Cup 
18/06/07 
Yokohama

For Advan Cup køreren René Hoff vendte heldet endenlig ved Juni-løbet, hvor han kørte sig til sæsonens første sejr, så nu skal der holdes fast i den kurs.
 

Sæsonstarten har været præget af småuheld, men ved Juni-løbet på Jyllands-Ringen vendte heldet, og Hoff kørte et par flotte resultater hjem - heriblandt en sejr i søndagens løb.
"Bilen kørte gort på Jyllands-Ringen, racet var hårdt, men fair - og så kom resultaterne endelig" - udtaler René Hoff - "så det er nu vi skal holde fast, og score nogle point, hvis jeg skal holde liv i drømmen om en top tre placering i mesterskabet."


(Foto: Motorsporten.dk)

Den kommende weekend kører Hoff og de øvrige deltager i Advan Cup klassen igen, her gælder det Padborg Open på Padborg Park, hvor det gælder 7. og 8. afdeling i mesterskabet.
Her skal Hoff for første gang kører med succesballast i Peugeot 307 raceren, noget som han er meget spændt på, da han ikke ved hvordan bilen reagere med den megen ekstra vægt ombord.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Alt er forberedt, bilen er klar og jeg er top motiveret, men det kan godt gå hen og blive en lidt stresset weekend, da min kone Kirsti har termin på mandag!"

Skulle familieforøgelsen komme i 'utide', kan det betyde at Hoff måske må springe denne weekend over, men han satser på at være der, og på at kæmpe sig frem i mesterskabet, hvor han på nuværende tidspunkt ligger på 10. pladsen ud af de 24 kørere der indtil nu har scoret point i Advan Cup mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 24/06/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions