Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jensen og Heick vandt en klassesejr i DM rally

DM Rally 
18/06/07 

Henrik Jensen og Leif Heick i Peugeot 206 RC vandt en sikker klassesejr
På første hastighedsprøve satte Henrik Jensen og hans andenkører Leif Heick tempoet i klassen. Efter de første 2 prøver var de foran deres værste konkurrent med 22 sekunder. Det luner i regnskabet og skaber ro i bilen, når man føler det går godt. Føler man har kontrol.
 

Men herefter var Anders Rygaard i Honda’en på jagt efter den sølvfarvede Peugeot 206 RC, dog uden at kunne få et afgørende træk sat ind. Inden løbets tiende og sidste hastighedsprøve, var Henrik Jensen/Leif Heick 24 sekunder foran og Honda’en forsøgte et sidste angreb. Et forsøg der kostede en afkørsel med tidstab til følge.

”Når mulighederne bliver lagt i hænderne på Henrik, så kan vi prise os lykkelige for hans ro, balance og dygtighed. Han griber chancen og holder fast.” – fortæller Leif Heick. De afviste angrebene fra konkurrenterne og vandt deres klasse på et ultratyndt mandat i årets andet DM-rally. Det lunede også ganske gevaldigt, at blive nummer 11 generalklassementet, blandt de mange fine superbiler vi ser i dansk rally.

Løbet var selvfølgelig præget af den daglange regn, som gjorde vejene glatte og lumske. Men Henrik føler sig udmærket tilpas under vanskelige forhold og da bilen gik som smurt, kunne de glæde sig over resultatet ved mål. De har gode points før næste DM-løb på Bornholm 15. september. I mellemtiden skal sommerens rallysprints besøges. Første gang til Suzuki Rally Sprint 30. juni i Sorø og derefter hjemklubbens NCC Rally Sprint 21. juli i Svebølle.

Henrik Jensen Rallyteam
Troels Lund


Læs mere om:
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS