Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Escobar racing udgik med begge biler

DM Rally 
17/06/07 

- ved DM 2 der blev afviklet på Mors den 16 juni
Danboring Limfjords Rally som var 2. afdeling af DM, blev afviklet i regnvejr fra start til slut, og vejret var da også med til, at det flotte store felt, på 73 tilmeldte biler, blev halveret inden løbet var forbi.
 

Karl Åge Jensen og Hans Marx stillede op med deres meget potente Subaru Impreza S12 WRC, til stor glæde for tilskuerne, der fik lov til at opleve en Subaru WRC bil på nærmeste hold.

Escorbar racing mødte op med begge biler på Mors, bilerne havde gennemgået et stort service, og diverse reparationer, og var klar til race.


(Foto: Escobar racing)

Escobar racings junior hold med: Pedersen/Grasson i spidsen, lagde ud med god fart i bilen, de fik mere og mere fornemmelse for hvordan bilen reageret i regnvejret.
Men allerede på prøve 4 begyndte bilen at tabe trækkraft, og det gjorde det umuligt at styre bilen uden træk på hjulene, efter prøve 6 valgt holdet så at stoppe deres rally, da man konstateret at koblingen var defekt.

Junior kører Martin Pedersen:
Vi havde det svært i dag, vi startede ud på de forkerte dæk, og da vi så følte vi fandt rytmen, løb der olie fra gearkassen ud i koblingen, og så var vores løb forbi.

Escobar racing anden bil med Lars Kragh og denne gang Henrik Dernoff havde besluttet sig for at køre deres eget løb, da bilen ikke var prøvet i tørvejr endnu, men heller ikke denne gang skulle det lykkedes at køre på andet end regnvejrs dæk.
På prøve 8 fik Kragh/Dernoff elektriske problemer, og bilen kom kun lige til service hvor man her ikke kunne nå at udbedre skaderne.

1. Kører og Teamejer Lars Kragh:
Vi havde virkelig håbet på tørvejr, vi havde glædet os til at prøve at køre i bilen på tør vej. Vi var besluttet på at prøve bilen mere af end vi gjorde i Sorø, og så måtte vi jo bare prøve den af i regnvejr.
Jeg ved godt man ikke kan se det på resultaterne, men vi havde faktisk et rigtig godt rally, hvor vi fik en masse fortrolighed med bilen, også under disse svære forhold, som det var for alle i dag.
Vi ved godt at i år bliver et lære år for os, med den nye bil, men vi er fulde af fortrøstning, og vi vil forsætte med at prøve bilen af.

Teamchef Peter Ackermann:
Vejret var ikke hvad vi havde håbet på, men det kan vi jo ikke lave om på, så vi måtte bare få det bedste ud af det.
Vi lavede ikke nogle resultater i dag, og selvfølgelig er det skidt, men vi lærte en masse som et team, alle 11 mand løftede på fornemmeste vis deres opgave i teamet, og det kan vi så glæde os over.
Det var desværre problemer som vi ikke kunne nå at reparere, selvom alle mekanikerne gjorde en heroisk indsats, og kæmpede med bilerne, lige til det sidste, for at få dem klar.

Vi glæder os nu til Rally Sprintet i Sorø d. 30 juni, hvor vi selvfølgelig stiller til start.

Vi ønsker Morten Karl og hans team tillykke med endnu en flot sejr.

Peter Ackermann


Læs mere om:
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS