Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Favoritsejr i regnvejrsrally

DM Rally 
18/06/07 

Karl-Åge Jensen og Hans Marx vandt DM rally, men får ingen point
Weekendens Danboring Limfjords Rally på Mors blev totalt domineret af Karl-Åge Jensen og Hans Marx i deres Subaru Impreza S12 World Rally Car, men til trods for en klar sejr får vinderne ingen point til danmarksmesterskabet.
 

"WRC-biler kan efter reglerne ikke deltage i danmarksmesterskabet, men vi stillede op for eneste gang i år i Danmark for at vise vore sponsorer og de mange tilskuere, hvordan det ser ud, når en superbil kører rally på danske veje," sagde Karl-Åge Jensen efter at have været klart hurtigste mand under 100 kilometers hastighedsprøver i silende regn.


Karl-Åge Jensens Subaru Impreza World Rally Car var flyvende i weekendens DM-rally.
(Foto: SubaruRallyTeam.dk)

Vinderholdets Subaru, som er eksverdensmesteren Petter Solbergs VM-bil fra sidste år, kom i mål 58 sekunder foran nummer to, Morten Karl og Niels Jørgen Iversen i Mitsubishi Lancer Evo 9. Karl og Iversen fører nu klart i kampen om danmarksmesterskabet i rally, hvor Jensen og Marx altså ikke får point.

Tredjepladsen gik til Max Christensen og Mikael Kanstrup i deres kun andet løb i en Subaru Impreza gruppe N bil. Efter en løbslang kamp var de syv sekunder foran Christian Jensen og Søren Tøndborg i en identisk Subaru. De satte tredjepladsen over styr efter en snurretur på sidste prøve.


Karl-Åge Jensens Subaru Impreza World Rally Car runder et skarpt sving i silende regnvejr og vælter en dækstabel i samme øjeblik.
(Foto: SubaruRallyTeam.dk)

73 mandskaber stillede til start i Danboring Limfjordsrally i Nykøbing Mors, og 20 hold udgik undervejs efter tekniske problemer eller afkørsler på de meget glatte veje. "Et flot løb, men synd for tilskuerne, at de ikke fik det mindste solstrejf under løbet, det regnede jo uden ophør," sagde en tilfreds Karl-Åge Jensen ved målet.

SubaruRallyTeam.dk
Michael Eisenberg


Læs mere om:
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS