Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans 24-timer - 17. time

Le Mans 
17/06/07 

Le MansDen 17. time blev desværre også den sværeste time for de danske Le Mans-fans. Tom Kristensens chancer for at vinde Le Mans for ottende gang forsvandt i et spin i Indianapolis, af det som lignede et problem med hjulophænget. Audi #2 ser ud til at være ude. I GT1 har Corvette #63 fået mere kontakt med Aston Martin, men skal fortsat spole en del tid ind. I GT2 ligger Simonsen og Nielsen nummer 3.
 

07:20 - Den blå #33 Barazi Epsilon med Kurozawa kører lige ud i Arnage og kører en del af fronten af sig.

07:35 - Frygteligt scener for Audi #2. Venstre baghjul løsner sig åbenbart og sender Capello direkte af banen i 'Indianapolis'. I første omgang ser det ud til at han direkte opgiver at fortsætte, men efter at være blevet rykket fri af gruset forsøger han at kigge på raceren for at se om det kan lade sig gøre at blive kørende igen. Et underligt uheld, eftersom det var et godt stykke tid siden at Capello havde pittet for nye dæk.

07:50 - Den nu førende Audi #1 kommer ind til et almindeligt stop - kun påfyldning af brændstof.

07:58 - Sidste melding om at Capello er tilbage i pitten - Audi #2 er ude. Desværre!

Stillingen:

I LMP1 er det nu #1 Audi der fører - og lige her klokken 8 fører den faktisk foran #2 med fire omgange. Peugeot #7 er nummer 3 - 5 omgange efter den førende. Peugeot #8 er nummer 4 og mangler 8 omgange for at komme til fronten. Nu ser det lige pludselig godt ud for Peugeot!

I GT1 er det Aston Martin #009 der har føringen og har to omgange på hånden i forhold til Corvette #63. Elgaards racer ligger nummer 3 og jagter for tiden Corvette'n.

Den danske Porsche med Nielsen og Simonsen ligger nummer 3 i GT2, som føres af #87 Scuderia Ecosse. #93 Autorlando Sport har fire omgange op til den førende, så det ser fortsat ud til at være kampen om en plads på podiet der er mest realistisk.

Benji

Læs mere om:
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •