Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans 24-timer - 11. og 12. time

Le Mans 
17/06/07 

Le MansTom Kristensen er tilbage bag rattet i sin #2 Audi og der er status quo i front. Duellen i GT1 er også uændret - Peter Kox fører for #007 Aston Martin, mens der fortsat er duel om 3. pladsen mellem #63 Corvette og #008 Aston Martin. I GT2 har Pierre Ehret tag terræn og Simonsen/Nielsen er nu nummer 4 i GT2.
 

I det hele taget har det været meget roligt og uden de store nyheder fra de to seneste timers kørsel. Der har været arbejdet lidt mere på Peugeot-racerne når de har været inde. Man er er i tvivl om hvorvidt der er fare for at der kommer småting ind i indsugningen som kan skabe problemer og måske give kølingsproblemer. Man har ved pitstop brugt lidt længere tid på at sprøjte kold luft derind.

Spyker #85 røg af i Michelin chikanen og er luntet tilbage til pitten for at blive klar igen.

Problemerne fortsætter for #40 Quifel-ASM teamet. Amaral kørte af i Porsche-kurverne og kørte direkte i dækmuren.

Den privatindsatte Pescarolo fra #44 Kruse Motorsport er udgået - årsagen er en ødelagt motor (det har ikke været en stor succes for Judd i år!)

Der har været repareret en del på #59 Aston Martin'en efter de har været en tur i et spin i Michelin chikanen. Bagenden af raceren har været udsat.

Benji

Læs mere om:
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •