Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jan Magnussen hyldet i Le Mans by

Le Mans 
16/06/07 

Le MansFredag aften var Jan Magnussen og alle de øvrige kørere fra dette års Le Mans, inde i centrum af Le Mans by, hvor de deltog i den årlige kørerparade. De mange danske tilskuere har forvandlet paraden til et sandt hyldesttog for de danske kørere og Jan Magnussens medkørere har år efter år, været imponeret over den kæmpe support.
 

Til trods for det omskiftelige vejr havde mange alligevel valgt at tage til Le Mans by og i år var det Jan Magnussens nye holdkammerater for i år, Johnny O’Connell og Ron Fellows, der fik lov at opleve den opmærksomhed deres danske kører tiltrækker. Langs ruten var der masser af danske flag og flere gange gjaldede det ”Magnussen, Magnussen, Magnussen” og de to kørere var ikke sene til at bemærke den fantastiske danske support.


(Foto: Jan Kaiser)

”De var begge vildt imponeret over supporten bagefter” sagde Jan Magnussen. ”Ron sagde det var helt vildt, det var ligesom at være til ishockeykamp (Ron er canadier – red.). Jeg må endnu en gang benytte lejligheden til at sige tak til alle jer fans. I er de bedste fans i hele verden og det er et kick at få lov at være centrum for jeres hyldest og de andre misunder mig det. Tusind tak”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •