Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Kun tre omgange til Jan Magnussen

Le Mans 
15/06/07 

Le MansDet blev kun til tre omgange for Jan Magnussen i Corvette C6.R, da anden kvalifikation til dette års Le Mans blev afviklet torsdag aften. Ligesom i første kvalifikation, der blev afviklet onsdag aften, satte regnvejret en stopper for Jan Magnussen.
 

Kort før kvalifikationens start begyndte det at regne og da regnen kom og gik, nåede banen aldrig at tørre op, inden kvalifikationen sluttede ved midnatstid. Dermed blev det tiderne fra onsdagens kvalifikation, der blev tællende og dermed starter Jan Magnussen og holdkammeraterne Johnny O’Connell og Ron Fellows fra femte startposition i GT1 klassen.

Grundet regnvejret valgte Corvette Racing kun at sende deres kørere ud for at få en fornemmelse for banen og for at sikre sig at alt fungerede i regnvejret. Dermed blev det kun til tre omgange for hver kører.


Jan Magnussen ventende i regnvejret!
(Foto: Jan Kaiser)

”Det er en lidt flad fornemmelse. Nu var det endelig min tur (for første gang i de fire år hos Corvette – red.) til at skulle kvalificere bilen på Le Mans. Jeg var virkelig opsat på en god kvalifikation og så regner det… Det er surt, specielt når onsdagen heller ikke var optimal. Vi har kigget på telemetrien fra onsdag og havde jeg ikke fået så meget trafik på den sidste sektor på min sidste omgang, så havde vi fået Pole Position. I dag var der ingen muligheder for at gå efter hurtige tider og teamet besluttede hurtigt, at man blot ønskede at få os ud at køre, så man var sikre på, at alt fungerede og at ruderne og lignende ikke begyndte at dugge i regnvejret. Der var masser af vand på banen og det var helt umuligt at orientere sig, når man lå bag en anden bilen. Man kunne absolut INTET se, så der var ingen grund til at risikere at vi røg af banen og smadrede bilen” fortæller Jan Magnussen fra Le Mans.

Fredag bliver der ikke kørt på Le Mans. Dagen anvender Jan Magnussen i stedet til at tage rundt i de forskellige danske teltlejre, for at møde de omkring 30.000 danske fans, der har taget turen til det franske. Om aftenen afvikles den traditionelle kørerparade i Le Mans by, hvor kørerne køres i et sandt hyldesttog igennem byens centrum.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •