Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Go Racing med i superpole

Danish
Touringcar
Challenge 

14/06/07 

Teamet, som ankom til sidste løb på Sturup med biler der først var blevet leveret natten før, havde nu haft lidt tid til at komme ovenpå efter sin debut på Sturup, hvor teamet var ramt af uheld 2 gange og måttet udgå på første omgang i kval heat 1.
 

Last chance på Sturup var ellers gået rigtig godt for Robert Schlünssen, med en anden hurtigste tid, og han skulle dermed starte som nummer 14, i sit og teamets teamets første DTC løb. Desværre blev en berøring med en kollega på første omgang så uheldig, at forhjulsophænget brækkede af, og så var det slut for denne gang.

Til løbet på Jyllands Ringen var teamet derfor meget anderledes forberedt til de krav som nu stilles og kom nu også med en renoveret bil i et helt nyt og anderledes design, som kommer til at være varemærket for det nye Team Go Racing. Dette design faldt i manges smag, og teamet har modtaget mange rosende bemærkninger for dette.
Hele teamet var meget opsat på forsat at vise nogle flere af de gode takter fra Sturup frem.

Til træningen havde teamet planlagt det lidt som en shake down test, efter at bilen havde været adskilt, men det viste sig ret hurtigt at Robert havde farten og holdt en tredje plads lige indtil feltet kørte ind for at skifte til nye dæk. Her valgte TGR at lade Robert køre videre på brugte dæk, resultatet blev en 16. plads af de ialt 28 kører.

I tidtagningen fik teamet også fart i bilen og efter nogle omgange hvor Robert lå på sjette pladsen droppede han ned på en 10. pladsen som dog stadig gav adgang til super pole kun 1,103 sek. fra den hurtigste tid.
Da hverken teamet eller Robert havde prøvet superpole før, var det med nervøse miner at ane i teamet, men efter en flot kørt omgang blev teamet noteret som 10. hurtigste.
Desværre blev den flotte placering taget fra teamet på grund af, at forkofangeren på Peugeot raceren var faldet ud af dens holdere i den ene side og derfor var bilen nogle få millimeter for lav.


(Foto: Team Go Racing)

I første kval. heat skulle teamet så starte som nummer 12, og den rullende start gik over alt forventning og Robert avancerede sig hurtig op på en 9. plads, som han holdt til mål og kom ind på en flot 3. plads i privat cuppen.

Med en placering som nummer 9 i første heat kunne Robert starte på samme placering i kval heat 2 og den rullende start her gik også rigtig godt. Robert blev fra start presset meget af BMW-kører Philip Andersen som efter flere forsøg fik sig presset forbi, men presset var hermed ikke forbi, for med en mærke kollegaen i Michael Carlsen lagde også et stort pres på den unge berliner, som dog kunne afvise de angreb. Der var kun meget fair kørsel fra begge parter og Robert sluttede hermed som nummer 4 i privat cuppen og som nummer 8 i det samlede klassement, og dette i teamets samt Roberts første rigtige motorløb i DTC.

I finalen skulle Robert lave en stående start og dette fra en meget flot 7. plads.
For Robert var der lidt nerver med til den stående start, idet han ikke havde lavet en siden finalen sidste år på Jyllands Ringen.
Starten gik rigtig godt og ingen kom forbi ned til det første sving, de første omgange kunne Robert forsvare sin 7. plads, men efter nogle omgange med fair kamp måtte han afgive pladsen. Han holdt dog sine placeringer godt og viste at han har farten, men at de sidste tiende dele mangler. En af grundende til dette var at bremserne på 407 blev over ophedet og bilen led af bremse fading de sidste 8 omgange.
Finale heatet blev dog rigtig flot for teamet med en tiende plads som resultat og en 4. plads i privat cuppen, og dette som det bedste Peugeot team, dette må siges at være meget flot.

Efter denne weekend må vi så lige hjem og kigge lidt på de bremseproblemer som vi har haft næsten hele denne weekenden. Vi har hertil også mange andre ideer til forbedring af bilen og setup og dette skal vi gerne have afprøvet lidt i en test inden næste løb på Padborg park.
Men selvfølgelig er jeg meget stolt af hele teamet efter det hård arbejde op til og ikke mindst i denne weekenden, jeg håber at vi kan holde dette tempo som vi har lagt ud med fra starten. Jeg er helt overbevist om, at vores bremserne var skyld i at vi ikke fik vores første podieplacering samt en pokal i privat cuppen denne weekend, udtaler teamchef Gert Koustrup

Efter den første pointgivende weekend ligger Robert nu på en 12. plads i privat cuppen og på en samlet 16. plads.

Team Go Racing ligger samlet på en 11. plads i team mesterskabet.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Robert Schlünssen
  • Team Go Racing
  • Jyllandsringen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her