Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Pokal til Leon Sørensen

Advan Cup 
14/06/07 
Yokohama

”Bedre sent end aldrig”. Sådan kunne det lyde fra Leon Sørensen, som har haft en meget anonym start på denne sæson.
 

Næsten alt er nyt i år for den unge nordjyde, ny bil og nu i et nyt debuterende DTC team, men Leon har vist gode takter selvom der har været nogle problemer med den nye Peugeot 307’s motorstyring.

Allerede til åbningsløbet i maj viste bilen at den havde farten, men hele weekenden var en fejl i motorstyringen skyld i, at Leon aldrig kunne blande sig i toppen, og teamet måttet tage hjem fra løbet uden point.

Til Sturup løbet havde teamet haft bilen hos deres motorleverandør, som havde fundet fejlen og Leon kvitterede dog også med en flot tidtagning som nummer 4, kun 5 tiende dele fra pole position.
1. heat på Sturup blev overskygget af et sammenstød med en kollega, og Leon endte på en 13. plads efter at have modtaget sin straf.
I 2. heat udgik Leon med et knækket gearskifte.


(Foto: Team Go Racing)

Inden løbet på Jyllands ringen havde bilen fået en gennemgribende renovering, og Leon kørte spændt ud til træningen, men desværre var der de samme problemer med motorstyringen og Leon måtte køre direkte i pit.
Fejlen blev hurtig fundet af vores motorleverandør og Leon kunne nu se frem mod tidtagningen hvor han fik bilen hjem på en 8. plads.

Heat 1 blev en kamp mellem Leon og Anders Majgaard og begge kørte fair og episoden fra Sturup var tilsyneladende glemt.
Efter seks omgang endte Leon med at trække det længste strå og efter han kom forbi kørte han sig hurtigt op til de forankørende og kom i mål på en flot 5. plads.

I 2. heat havde Leon en startplacering som nr. 2, så nu skulle han blot holde denne placering for så var pokalen hjemme. Men efter få omgange kunne Thue Kristensen lave en flot overhaling og det sendte Leon ned på en tredje plads.
Der fik han ikke fred, for Kim Lund kom hurtigt op og pressede Leon og han kom også forbi. Kim måtte hurtig afgive sin plads igen, da han fik motor problemer. Derfra kørte Leon sikkert over målstregen som nummer 3 og indkasserede sin første podieplads i år.


(Foto: Team Go Racing)

”Det ser ud til at bilen vi har lavet i år er begyndt at fungere perfekt, men vi har stadig en del testarbejde til gode for at trække det sidste sekund ud af bilen, som vi mangler i forhold til de hurtigste.
Leon kørte et flot løb i denne weekend og fik mange point med hjem.
”Jeg er sikker på at han bliver endnu bedre i løbet af året” udtaler teamchef Gert Koustrup.

Team Go Racing


Læs mere om:
 • Leon Sørensen
 • Team Go Racing
 • Jyllandsringen
 • 10/06/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her