Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Point fest for Micke Ohlsson

Radical - Int. 
21/06/07 

- i weekendens Radical på Anderstorp
I weekenden afvikledes 11. og 12. afdeling af Radicals Elitemesterskab. Efter EMPOLE Motorsports nederlag i Karlskoga, hvor Micke fik en 18. plads og 5 point, var revanche det eneste som Micke havde i tankerne.
 

Micke Ohlsson startede med at ligge helt fremme under lørdagens træning. Under kvalifikationen valgte teamet at køre på gamle dæk i modsætning til de øvrige teams som kørte på nye dæk. Det forhindrede ikke Micke i at snuppe pole position, dog lå han kun 4 hundrededele sekund foran klubkammeraten fra Hyllinge, Andreas Ebbeson.

Lørdagens løb begyndte lidt skidt for Micke, han måtte vige en smule for Emma Kimmiläinen og røg dermed ned på en 2. plads allerede efter en halv omgang, Emma som fører klassen lagde afstand til Micke og først imod slutningen fik Micke sneget sig ind på Emma og kunne slutte løbet på en 2. plads 0,4 sekunder efter Emma.

"Emma var hurtigere end mig i starten af løbet, men jeg fik da kørt mig tættere på hende i slutningen af løbet. Desværre kom jeg ikke så tæt på at jeg havde en reel chance for at angribe hende. Det positive element var at jeg kunne høste en masse point og fik bilen helskindet over målstregen. Det føltes bare så godt."


Micke kravler frem på ranglisten
(Foto: Christoffer Ahlin)

I søndagens løb startde Micke fra en andenplads, lige bag Christian Kronegård, der på trods af et motorhavari i kvalifikationsrunden og som følge af dette skulle starte som sidste mand i feltet, alligevel ikke kunne forhindres i at lave en ny banerekord i Radical klassen.

Christian havarerede med en defekt drivaksel allerede i starten af løbet og dermed udeblev kampen om sejren. Istedet kunne Micke støt og roligt udbygge sit forspring til toeren David Ohlsson og treeren Emma Kimmiläinen. Micke vandt søndagens løb med en afstand ned til 2. pladsen på hele 4 sekunder, hans bedste bedste omgangstid var blot få hundrededele sekund fra Kronegård's rekordtid.

"Hvis lørdagens løb skulle være udramatisk så var søndagens løb endnu mere udramatisk. Uanset hvad så er jeg lykkelig for min og fremfor alt teamets præstation i weekenden. Vi snuppede mange og ikke mindst værdifulde point og vi fik vist en side af os som udstråler harmonisk ro. Nu er det bare om at forsætte i samme stil, så skal det nok blive en spændende anden omgang af sæsonen vi går i møde."

Micke Ohlsson avancerede to pladser frem efter weekendens resultater, så han befinder sig nu på 6. pladsen i Radical Elite.

Det næste løb køres på Norske Våler d. 29-30 juni.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Emma Kimiläinen
  • Micke Ohlsson
  • Empole Motorsport
  • Anderstorp
  •